{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ideaal Sinterklaas kado voor meisje

Een leuk en praktisch cadeau voor Sinterklaas? Ik heb er een gevonden voor mijn dochter!

Afbeelding blog 'Ideaal Sinterklaas kado voor meisje' Achtergrond blur afbeelding

Schoentjes worden gezet en verlanglijstjes gemaakt. Ja, het is weer zo ver, ook mijn kids zijn vol verwachting van wat de Sint zal brengen. Natuurlijk staat speelgoed weer hoog op de lijst. Mijn zoontje wil graag de brandweerkazerne van Lego en van alles van Planes. Dochterlief wil strijkkralen en andere knutsel en tut-spulletjes. Bescheiden zijn ze ook niet; Furby staat bij allebei op de lijst. Maar ons huis loopt zo langzamerhand over, dus mama heeft graag ook wat praktische cadeautjes op het lijstje. Gelukkig zijn er ook nog leuke praktische cadeautjes te bedenken en laten mijn kinderen zich nog wel enigszins beinvloeden door mams...

Het gelukkige toeval wil dat De Kunstboer nog net op tijd voor Sinterklaas een viertal fantastisch leuke tasjes voor meisjes heeft uitgebracht. Mijn dochter werd meteen verliefd op de guitige variant met het hondje. Natuurlijk zijn de strikjes erg schattig, maar die wimpertjes... zo ontzettend schattig girly maken die dit leuke tasje. En het formaat is precies goed; niet te groot, maar alles past er wel lekker in. Ideaal cadeau dus voor de Sint om nog snel even te shoppen... Mocht je de tasjes ook leuk vinden; onze "Sint" heeft ze geshopt bij deze leuke webwinkel.

Hoe gaan jullie om met al die Sint-wensen van jullie kids? Ook een beetje bijsturen, of gaat bij jullie de Sint helemaal los met bergen speelgoed?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je