{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het gaat zoooo snel!

Afbeelding blog 'Het gaat zoooo snel!'

Alweer ruim 20 maanden is hij nu.. Mijn kleine 'grote' jongen!

En wat gaat het allemaal snel! Hij is zijn ledikant aan het ontgroeien en we zijn al bezig voor geregel en nadenken over zijn peuterkamer... Ik heb er al wat vragen hier op de site over gesteld en ben benieuwd naar ervaringen van andere moeders.

Hij slaapt onrustig en draait veel, waardoor hij regelmatig zijn hoofd stoot of klem ligt in zijn slaapzak. Dus nu willen we proberen de slaapzak af te bouwen (hij is er erg aan gehecht!!) en dan over naar een groot bed!

Maar ik zie er best tegenop. Het is een heel druk jongetje die van het ritme en regelmaat is en alles moet op de vaste plek staan... Ik ben dus heel benieuwd hoe hij erop zal reageren als zijn 'oude vertrouwde bedje' weg is en er een stoer grote jongens bed staat.... Maar ja, naast het stoten en dat hij best lang is, is meneer ook een echte klim en klautergek, dus ik vrees dat hij één dezer dagen zijn ledikant ook uit klimt. En ongelukken wil ik graag voor zijn :-).

Ik ben benieuwd of meer mamma's hun ervaringen met me willen delen, want het gaat allemaal zo snel he! Nog even en hij gaat met zijn rugzakje op naar school!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je