{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Het gaat niet goed met Mirthe"

Mirthe heeft de buikgriep te pakken. Wij maken ons zorgen

Afbeelding blog '"Het gaat niet goed met Mirthe"'

Het gaat niet zo goed met Mirthe. Ze heeft het flink te pakken. Stomme buikgriep! Voor ons altijd spannend. Wanneer ze ziek is moeten wij altijd wat afwegingen maken.
" Heeft het meerwaarde om naar ziekenhuis te gaan? Kunnen de artsen nu meer dan wij doen? Inmiddels zijn wij zelf bijna artsen. "Allemaal vragen die afgelopen week gepasseerd zijn. Goed bedoelde adviezen zie ik voorbij komen op Facebook: "Als je niet vertrouwd, gewoon een arts raadplegen" "volgens mij is het gewoon epilepsie". Ik blijf steeds maar uitleggen dat wij donders goed weten wanneer wij aan de bel moeten trekken. Dat ik weet wat epilepsie bij Mirthe is en wat niet. Na 100 ziekenhuisbezoeken afgelopen 6 jaar weten wij wel waarover we spreken.
Ik vraag niet om advies, ik laat weten wat er in ons omgaat. Afwegingen die wij maken en waarom. Het is voor Mirthe en ons veel beter om thuis te zijn. In deze nieuwe vlog laten wij zien wat het betekent wanneer Mirthe ziek is.
Gelukkig hebben wij ook leuk nieuws!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je