{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het eerste schoolreisje van Amy

Het eerste schoolreisje van je kindje is voor veel ouders een loslaat moment, deze mama mocht mee op schoolreis..

Afbeelding blog 'Het eerste schoolreisje van Amy' Achtergrond blur afbeelding

De eerste schoolreis van Amy werd weken geleden al aangekondigd! Waar naartoe was nog een verrassing. Er werden ook ouders meegevraagd om mee te rijden en hiervoor kon je je opgeven en bij teveel opgave werd er geloot tussen de ouders. Ik heb me uiteraard gelijk opgegeven.

Deze mama was 1 van de gelukkigen (zo vond ik het, kon ik gewoon zelf op Amy letten hihi) om mee te mogen rijden en dus de hele dag er bij aanwezig te zijn. Zowel Amy als mama vonden dat uiteraard hartstikke leuk. Gisteren was het dan zover. Zelf was ik behoorlijk zenuwachtig, want ik ben best verlegen en terughoudend als ik met mensen (ouders en juffen) wegga die ik niet zo heel goed ken eigenlijk.

S ’morgens moesten we om 9 uur op school verzamelen en je kreeg naast je eigen kindje nog 1 of 2 andere kindjes toegewezen in je auto. Een moeder van 1 van de kindjes liep nog even mee naar de auto en vroeg me bij het instappen of ik goed op haar meisje wou letten. *slik* ik voelde ineens zo’n verantwoordelijkheid, ondanks dat je met de hele groep weggaat voelde ik me toch verantwoordelijk voor die 3 dames achterin mijn auto.

We gingen naar De Drentse Koe, dit is een ijsboerderij en voor kinderen een waar paradijs. Zo kon er buiten, maar ook binnen gespeeld worden. Trampolines, springkussens, bouwhoeken, traptractors, skelters en veel klimtoestellen. Er was een dierenweide waar de kinderen onder begeleiding naartoe mochten met een skelterbaan. De kinderen kregen in de middag patatjes met wat lekkers en uiteraard hoort op een ijsboerderij een ijsje.

20140624_121806-1_1.jpg

Amy en de andere 2 kindjes die in mijn auto zaten, waren mijn verantwoordelijkheid. Dus de schoenen en jassen had ik al bij me neergelegd en als er wat was kwamen de kindjes bij mij, we gingen met groepjes naar de eetzaal lopen en met groepjes een ijsje halen en met hetzelfde groepje naar de auto om naar huis te gaan. Ik vindt het heel goed en fijn dat er per 2 a 3 kindje 1 begeleider mee waren, ik heb gezellig met ouders gezeten en met de kinderen gespeeld.

20140624_114235_1.jpg

Ik heb beide kindjes weer veilig en tevreden bij school afgeleverd en dat gaf een prettig gevoel. Al met al een super leuke gezellig dag gehad.

20140624_124010.jpg

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je