{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het eerste moment

Afbeelding blog 'Het eerste moment '

Vanaf het eerste moment dat je op mijn borst lag, na je 9 maanden te hebben gedragen in mijn buik. Na 9 maanden een voorstelling te hebben gemaakt van hoe je er uit komt te zien. Vanaf dat je in mijn buik zat, wist ik dat het mijn missie was om jou groot te brengen en van je te houden. En dat deed ik al vanaf dat ik een positieve test in mijn handen had! Want wat was je welkom zeg!

Ik droomde tijdens mijn zwangerschap over je, dat je lang haar had met krulletjes en dat je je kleine handje in mijn hand vouwde en met mij hand in hand liep over straat.

Nu zijn wij 2,5 jaar verder, wij zijn door een doolhof gegaan aan ziekenhuisbezoeken, uitslagen, tranen, vreugde en heel veel informatie die niet hadden kunnen voorspellen waar we op de dag van vandaag staan.

Want hoe onzeker de toekomst voor ons ook is, elke dag is een feestje en maken we er het beste van! Elke dag jou stemmetje te horen, je gegiechel, je boosheid wanneer iets niet lukt, is meer rijkdom dan dat ik mij ooit had kunnen voorstellen.

Vanaf dag 1 vond ik het zo belangrijk om bij elke stap te zijn die je zou maken, en al duurde het wat langer bij je, we gaven de moed gewoon niet op.

Nu 2,5 jaar later, we zien je opbloeien van een baby die alleen maar kon liggen, naar een peuter die zichzelf verplaatst door, door het huis te rollen en met haar billen te schuiven. En sinds vandaag kregen wij een foto te zien dat je aan de tafel staat. Een peuter die prima in staat is om aan te geven wat ze wel en niet wilt!

Een karaktertje dat is ontstaan in mijn buik maar is gemaakt door de wilskracht die jij bezit! Je bent een voorbeeld voor mij, omdat opgeven geen optie is!

Ik ben zo onwijs trots op je kleine draak! Wat hou ik toch van je ❤️

~ De wereld ligt aan je voeten, je hebt alle tijd om dat te ontdekken, tot die tijd zijn wij je om je daar op voor te bereiden!~ 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #trots

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je