{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het drama dat douchen heet

Sinds een tijd hebben wij een hele hoop drama met onze peuter omdat hij niet onder de douche wil.

Afbeelding blog 'Het drama dat douchen heet' Achtergrond blur afbeelding

Even lekker onder de douche schat. NEE MAMA!

Pffff zo gaat dat dus al een hele tijd en ik heb geen flauw idee wat het probleem is. Iedere keer als hij moet douchen doet hij er alles aan om maar niet te hoeven tot hysterie aan toe. Mijn man en ik trekken alles uit de kast: Samen met papa of mama douchen, in bad, samen met de baby in bad, wassen met de douchegel van mama. Niets lijkt te werken, hij zegt: niet douchen, ik vraag hem waarom dan niet? Nehee geen zin ik ben moe. Soms lukt het ons wel om hem in bad te krijgen maar als we dan zijn haren willen wassen dan begint het weer opnieuw. 

Het zal wel weer een fase zijn denk ik steeds maar ik hoop wel dat die fase snel weer over waait. Zijn er nog meer papa's en mama's die dit probleem hebben gehad of nu hebben?

Tips zijn van harte welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je