{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het cijfer 8, daar heb ik iets mee.

In 1978 kwam ik ter wereld en groeide op in Den Haag. Op nummer 268. Isabel, mijn dochter van acht, is geboren op 18 oktober. Lees meer!

Afbeelding blog 'Het cijfer 8, daar heb ik iets mee. '
Het cijfer 8, daar heb ik iets mee! In 1978 kwam ik ter wereld en groeide op in Den Haag. Op nummer 268. Isabel, mijn dochter van acht, is geboren op 18 oktober. Mijn ouders wonen op de Achthovenweg…..En toen kwam Duuk. Ik wilde graag voor mijn dertigste 2 kinderen en dus werd 2008 zijn geboortejaar. Niet lang na de geboorte van Duuk ging zijn vader en ik helaas uit elkaar. Alleenstaande moeder met twee kleine kinderen is niet alleen zwaar maar ook financieel pittig. Omdat ik niet van het type, bij de pakken neerzetten ben, had ik het idee om naast mijn vaste baan een webwinkel te beginnen. En alsof iemand mijn gedachten kon lezen, schoot de naam Dukado door mijn hoofd. De ideeën gierden door mijn hoofd. Uiteindelijk viel de keuze op speelgoedkisten. De kinderen en ik wonen in een poppenhuisje en speelgoed in plastic bakken vind ik ongezellig staan. Een mooie speelgoedkist kost je al snel 150 euro. Veel geld voor een alleenstaand ouder. Dat kon anders in mijn ogen en zo ontstond de Dukado Speelgoedkist. Stijlvol, gepersonaliseerd en betaalbaar voor iedereen. In de 8-ste maand van 2010 werd Dukado officieel bij de Kamer van Koophandel geregistreerd en ontving ik van de bank een prachtig rekeningnummer met maar liefst 2 achten. Dukado bestaat alweer 2 jaar en is uitgebreid met een superleuk stoeltje, de Kubbi die ook als kruk en tafel kan worden gebruikt. Met de komst van dit nieuwe product, besloot ik mijn vaste baan op te zeggen. Augustus dit jaar trad ik uit dienst om me volledig te kunnen richten op het ondernemerschap met als hoogste doel een dakopbouw, zodat Isabel en Duuk allebei een eigen kamer hebben, want 8 is een leeftijd waarvan je zegt: ‘Ik wil mijn kamer niet meer delen met Duuk van vier’.

Het cijfer 8 blijf ik volgen!

Ik weet zeker dat het me gaat lukken. Volgend jaar op 8 maart wordt de eerste steen gelegd. En als dat te ambitieus blijkt, wacht ik tot augustus. Desnoods drink ik 8 kleine glaasjes wijn om het te vieren of koop ik 8 bossen bloemen voor mezelf. Het cijfer 8, daar heb ik iets mee! Heb jij ook iets met een cijfer?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je