{{ message.message }}
{{ button.text }}

het barbiehuis deel 5

Vervolg van het pimpen van een barbiehuis deel 5, einde komt in zicht.

Afbeelding blog 'het barbiehuis deel 5'

Goed nieuws! Met mijn vorige blog zat ik er een beetje door heen. Ik wist even niet hoe ik op tijd het huis kon af krijgen. Van het weekend heeft mijn man een dag hard gewerkt aan het barbiehuis en nu gaat het toch echt opschieten. De bodem is er in gemaakt net als alle vloeren. Het bad zit er in en is betegeld. Alle deuren zijn er uitgehaald om in te korten omdat de vloeren een stukje hoger werden door het laminaat. Ik moet hiervoor dus nieuwe scharniertjes bestellen zodat ze er weer in kunnen. Volgend weekend gaat onze dochter bij haar tante spelen zodat we de buitenkant kunnen verven. Aankomende week ga ik verder met behangen. Volgende blog hoop ik het eind resultaat te kunnen showen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je