{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hersenspoelen en media!

Wat commercie met je kind doet merk je pas wanneer je met je kind in een hype omgeving bent! Neem nu Plopsaland... Binnen een half uur wist ik wat mijn kinderen als een spons hebben opgezogen de afgelopen jaren!

Afbeelding blog 'Hersenspoelen en media!'

Dit weekeind was het zo ver, we gingen op vakantie naar Plopsaland!

 

Een jaar geleden had ik er nog niet eens langs willen rijden zo verschrikkelijk vond ik alles dat met studio 100 te maken heeft… een grote commercie machine die nooit eens ophoud…

Te verschrikkelijk voor woorden en vooral heel duur!

 

Nu we met alle kleinkinderen van Pake en Beppe op vakantie zouden gaan naar een kindvriendelijk park was het opeens een droom die werkelijkheid kom worden.

Alle figuren die altijd tot de verbeelding van onze kinderen spraken zouden er in het echt zijn. (Jammer dat er geen K3 poppen zijn want de papa’s hadden dat toch wel erg leuk gevonden!)

 

Daar gingen we dan met 10 personen voor 4 dagen. Helemaal leuk!

Het begon allemaal super en dat is eigenlijk ook zo gebleven maar… wat worden de kinderen toch gehersenspoeld en wat waren ze thuis voor de tv eigenlijk al beïnvloed door alles dat met studio 100 te maken heeft.
De jongste kan nog niet praten maar zit thuis al met een wijzende vinger rechtop voor de tv als BUMBA komt. Dit was bij het zien van de echte BUMBA niet anders. Wat een feest!

 

De oudste van het gezelschap was 6 en is er nog steeds heilig van overtuigd dat BUMBA echt BUMBA is en dus geen pop met een mens er in.

 

Alles dat te koop was was voorzien van een afbeelding van een van de bekende figuren.

Een IJSje was geen Magnum maar een Maja de Bij ijsje. En een calippo was er in de vorm van Mega Mandy en in de vorm van Mega Tobi… Niet met elkaar te verwaren want ze smaken echt heel anders!

 

Niet te geloven allemaal!

Alles is duur en alles maakt indruk op de kinderen.

 

Onze 3 jarige dochter wilde ter plaatse een BUMBA knuffel kopen. BUMBA is al een jaar of 2 uit de gratie dus de knuffel thuis lag al op zolder.

Papa beloofde haar thuis een BUMBA knuffel als ze rustig zou zijn in de auto.

Geen probleem en een voorspoedige terug reis!

BUMBA werd door mama snel van zolder gehaald en zat op bed te wachten op dochterlief!

Ze laat hem al 2 dagen niet meer los en beleeft met hem (of haar want daar ben ik dus nog niet helemaal uit) de mooiste avonturen!

 

Gegarandeerd napret dus!

 

Misschien is het een aanrader om lid te worden van de tros, dan kan je een welkomskado kiezen dat je in plopsa kan kopen voor ongeveer het 5 dubbele. (neem de K3 microfoon die daar 28 euro kost en gelukkig al in huis was…)

 

Nu eten we gelukkig weer DORA macaroni en lekkere K3 hagelslag op brood, we zijn weer thuis!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je