Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post

Samen ontbijten in de stad

De laatste dag van de herfstvakantie is hier aangebroken: tijd voor een lekker ontbijtje in de stad!

Hier, in Brabant, is de laatste dag van de herfstvakantie helaas alweer aangebroken. Alhoewel ik ook best veel gewerkt heb, hebben we volop genoten van die vrije daagjes. Alleen al het idee dat je met zijn allen nog uren in pyjama kunt rondlopen is een genot op zich. Even geen drukte, even geen klok.

De eerste dagen van de week hebben de meiden gelogeerd bij oma en opa. Daarnaast zijn we gisteren naar de bioscoop geweest, naar de film 'Sinterklaas en de pepernotenchaos' ( aanrader!) Vandaag wilde ik nog even met de meiden er op uit en ik stelde voor om te gaan ontbijten bij V&D. Blij dat ze waren!

Voorheen gingen we regelmatig naar de HEMA voor een ontbijtje, maar tegenwoordig heeft La Place ( V&D) ook leuke ontbijtacties en lekker dat het daar is....Op dit moment betaal je voor een ontbijtje met 7 items 2,50. Aangezien de meiden niet van die supergrote eters zijn, hebben wij aan 2 ontbijtjes meer dan genoeg. Onze tafel stond vol met gekookte eitjes, broodjes, tonijnsalade, hagelslag, yoghurt met muesli, yoghurt met fruit en noem maar op. We hebben echt zitten smullen en het was ook nog eens heel gezellig. Kortom: voor mama`s waarvan de kids aankomende week pas vakantie krijgen en nog een goedkoop, gezellig uitje zoeken: ga eens lekker ontbijten in de stad!

Eet smakelijk!

10 jaar geleden

Ha,ha...ik dacht juist dat ze in kleinere steden / dorpen de kleine winkeliers nog hadden..

10 jaar geleden

Bakker Bart heeft goede broodjes, maar nog nooit ontbeten. Bij ons niet echt leuk om te zitten. Misschien toch een x proberen.

10 jaar geleden

Bakker Bart is ook een topper! (als beste getest door Kassa dit jaar, w.b. de ontbijtjes)

10 jaar geleden

Nog een goede reden voor mij om weer een keer naar de grote stad te gaan :-)