Snap
  • Kind

Help! Zomertijd! Van mij mogen ze t laten

Die klok verzetten, in de winter geen probleem, maar de zomertijd? Pff

waarom word die klok eigenlijk verzet?  Ik vind het maar onhandig.  Langs het feit dat ik daar zelf last van heb de eerste week,  heeft mijn kleine meid dat ook.  In de winter geen probleem als die klok een uur teruggezet wordt.  Dan slaapt ze elke dag gewoon een uur eerder.  Maar o wee als die een uur vooruit gaat.  Dan worden de middagdutjes ineens korter en wil madam savonds een uur later naar bed.  Want als ze op "haar" tijd in bed wordt gelegd is het drama.  En ik heb er een die weet wat ze wil en dat maakt ze heel erg duidelijk.  Als ik haar een uur later in bed leg..  Niks aan de hand.  Nu zitten mijn vriend en ik te bedenken wat we zouden kunnen doen ertegen.  Een keer de middsgslaap overslaan? Of sochtends gewoon een keer wakker maken? Ik ben benieuwd hoe andere ouders dit doen die hier "last" van ondervinden!? Onze kleine eigenwijze word er meestal nogal chagrijnig van als ze wakker wordt gemaakt.  En een middsgslaal overslaan daar word ze dan wel weer redelijk lastig van..  Hangerig..  Niet weten wat ze wil..  Herkenbaar?  Help!  

8 jaar geleden

Ja klopt is mijn eerste, dus alles nieuw en bij elke fase vragen idd haha. Dus alle tips en ervaringen zijn altijd welkom;)

8 jaar geleden

Heerlijk! Ik neem aan dat t je eerste is logisch toch dat je je dingen afvraagt? :) hier is t nu echt zeven uur ook in het weekend maar ach het went baby slaapt wel uit tot acht uur.

8 jaar geleden

Het gaat idd al stukken beter en door t lezen van alle reacties heb ik er inderdaad voordelen uitgehaald. Omdat wij allebei fulltime werken hebben we nu natuurlijk een uur langer de tijd met haar als we thuis zijn en in het weekend is het tussen 8 en 9 wakker worden... Waar maakte ik me druk om eigenlijk haha..

8 jaar geleden

Waatsvhijnlijk gaat t vanzelf over en moest ze gewoon even wennen. Hoe gaat het nu? Mijn dochter slaapt nu ook anders maar zij is al bijna vier ze ligt soms al om half zeven in bed s avonds en de volgende morgen om zeven uur wakker. Als t zes uur is dan mag ze nog even terug gebeurt niet vaak gelukkig :)