{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help! Zomertijd! Van mij mogen ze t laten

Die klok verzetten, in de winter geen probleem, maar de zomertijd? Pff

Afbeelding blog 'Help!  Zomertijd!  Van mij mogen ze t laten' Achtergrond blur afbeelding

waarom word die klok eigenlijk verzet?  Ik vind het maar onhandig.  Langs het feit dat ik daar zelf last van heb de eerste week,  heeft mijn kleine meid dat ook.  In de winter geen probleem als die klok een uur teruggezet wordt.  Dan slaapt ze elke dag gewoon een uur eerder.  Maar o wee als die een uur vooruit gaat.  Dan worden de middagdutjes ineens korter en wil madam savonds een uur later naar bed.  Want als ze op "haar" tijd in bed wordt gelegd is het drama.  En ik heb er een die weet wat ze wil en dat maakt ze heel erg duidelijk.  Als ik haar een uur later in bed leg..  Niks aan de hand.  Nu zitten mijn vriend en ik te bedenken wat we zouden kunnen doen ertegen.  Een keer de middsgslaap overslaan? Of sochtends gewoon een keer wakker maken? Ik ben benieuwd hoe andere ouders dit doen die hier "last" van ondervinden!? Onze kleine eigenwijze word er meestal nogal chagrijnig van als ze wakker wordt gemaakt.  En een middsgslaal overslaan daar word ze dan wel weer redelijk lastig van..  Hangerig..  Niet weten wat ze wil..  Herkenbaar?  Help!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je