{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help wat nu?

Verliefd op vriend van mijn vriend

Afbeelding blog 'Help wat nu?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste blog en meteen 1 om met de deur in huis te vallen. Ik zal mij eerst snel even voorstellen. Mijn naam is Sofie, 31 jaar. Heb een zoontje van bijna 5 jaar genaamd Daan. En woon samen met mijn vriend en zoon in een leuk huisje. Ik heb kort geleden mijn droom kunnen waarmaken met een eigen bedrijf en vriendlief heeft ook werk. We wonen in een leuk huisje, financieel redelijk (nu met mijn eigen bedrijf even wat minder omdat bijna al het spaargeld daarin zit) hebben een hond en onze zoon doet het super op school. Daan is een heerlijke eigenwijze kleuter met veel vriendjes. Dus ja klinkt als best ideaal leven zo en dat is het dus niet.... ik ben namelijk verliefd op een vriend van mijn vriend. Niet sindskort maar al een tijdje. Ik durfde het niet aan mijzelf toe te geven maar sinds hij zo’n 2-3 jaar geleden ons huis binnen kwam wandelen ben ik heel blij dat ik hem heb leren kennen. Klinkt misschien gek omdat ik op hem verliefd geworden ben maar juist daardoor ben ik zo blij en opgewekt dat ik alles wel kan rond breien. Denk ik... naja naar de buiten wereld dan van binnen ga ik stuk. omdat ik geen flauw idee heb wat ik moet doen?
Binnenkort volgende deel van mijn verhaal

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je