{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help: sluiting oorknopje vast in oorlel!

Vanmorgen schrok ik me rot: de oudste lag even bij mij in bed en omdat haar oor niet zo fris rook, keek ik haar oren na. Tot mijn grote schrik zat de achterkant ( sluiting ) van haar oorknopje helemaal vast in haar oorlel...

Afbeelding blog 'Help: sluiting oorknopje vast in oorlel!'

Een oorknopje vast IN de oorlel van mijn dochter van 6...help! Oma heeft hem er gelukkig met een pincet uit kunnen halen. Haar oorlelletjes zijn allebei ontstoken ( vooral die ene natuurlijk ) Ik heb ze schoongemaakt met ontsmettingsmiddel van de juwelier en de oorbellen uitgelaten. Nu lees ik dat je juist wel ( zweer )knopjes in moet doen omdat de ontsteking anders naar binnen kan slaan??HELP!!!Wie heeft een goed advies voor mij?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je