{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help, mijn zoontje wordt drie jaar, maar hij gebruikt nog steeds luiers!

Ik heb een zoontje, die wordt alweer 3 jaar. Ik heb alleen een probleem: Maar ik wil dat mijn zoontje van de luiers afkomt.

Afbeelding blog 'Help, mijn zoontje wordt drie jaar, maar hij gebruikt nog steeds luiers!' Achtergrond blur afbeelding
Ik heb een zoontje, die 10 september alweer 3 jaar wordt. Ik heb alleen een probleem. En misschien ligt het aan mij. Maar ik wil dat mijn zoontje van de luiers afkomt.

Luiers

Ik heb al van alles geprobeerd en diverse mensen om advies gevraagd. Maar NIKS helpt. Heb een Cars potje staan, omdat mijn zoontje gek is van Cars. Maar het helpt niet. Heb geprobeerd om hem zonder luiers in huis te laten lopen en constant op de wc of op zijn potje te plaatsen.. maar het helpt niet. We waren 5 weken in het buitenland; op de Antillen, en heb mijn zoontje dagelijks in zijn blote kont laten lopen...zelfs dat hielp niet. Ik word er zo moe van. Mijn zoontje geeft wel aan van 'Mama ik moet plassen', of 'Mama ik heb gepoept'. Maar zodra je hem op een potje zet of op een wc, weigert hij er wat mee te doen.
Wie kan mij helpen? Wie o wie kan mij vertellen wat ik zou kunnen proberen? En wat jullie ervaringen zijn geweest....
Noot van de redactie: Beste 'Mama Nagrave', misschien kun je uit deze blogs al wat tips halen! Deze blogs gaan over het zindelijk worden van kinderen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #luiers, #wc, #potje

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je