{{ message.message }}
{{ button.text }}

help! mijn kind wilt niet eten

Help! Mijn zoontje van 3 jaar wilt niet eten en drinkt ook weinig. Ook is hij lekker dwars.

Afbeelding blog 'help! mijn kind wilt niet eten' Achtergrond blur afbeelding

mijn zoontje van 3 jaar wilt sinds nu bijna een week niet eten. Hij begint te huilen en dwars te doen als ik alleen al over eten begin (uiteraard met uitzondering van snoep & koek). Broodje gaat er niet in, zit 3 kwartier aan tafel en laat de helft staan. Dit geldt ook voor het avondeten. We hebben alles geprobeerd, van er geen probleem van maken tot aan 'dwingen'. Wel vraagt hij steeds om iets lekkers. Ik zeg dan dat hij niks krijgt tenzij hij zijn bord leeg eet. Dan wordt hij boos en gaat hij ons uitdagen. Verder is hij niet zichzelf en is veel dwars. Als ik dan aan hem vraag wat er is gaat hij huilen en zegt steeds op alles ik weet het niet. Maandag had hij bij de oppas aangegeven dat hij mij miste en op de peuterspeelzaal wilde hij geen fruit, brood of buiten spelen. Hij zat alleen maar op de bank met een boekje. De juffen geven ook aan dat hij niet lekker in zijn vel zit. Maar hij praat niet tegen mij. Wat moet ik nou doen? Hebben meer moeders hier ervaringen mee? Hij is verder wel heel annhankelijk. Ik was gister op een verjaardag waar hij steeds bij mij 'hangt' wat hij normaal niet doet. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je