{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help, mijn kind wil niet poepen

Ik ben begonnen met bloggen om mijn verhaal te vertellen, maar nu heb ik een probleem en onderbreek ik mijn lopend verhaal even.

Afbeelding blog 'Help, mijn kind wil niet poepen'

onze jongste zoon Liam (4,5 jaar) is al ruim 1 jaar zindelijk voor plassen, maar nog steeds niet voor poepen.

We lopen nu al bijna 1 jaar bij de kinderarts en n maand of 5 bij de bekkenbodem fysiotherapeut. Nog steeds geen resultaat.

Hij gaat dus ook elke dag met de luier aan naar school. 

Het rare is: als hij een luier aan heeft poept hij wel op het potje (zit dan gewoon met de luier aan op t potje) doen we de luier af, dan raakt hij in paniek. Plassen doet hij wel gewoon op de wc (zonder luier) en zittend. Hier totaal geen problemen mee..

We hebben ook al geprobeerd om hem gewoon geen luier om te doen, maar dan gaat hij het ophouden waardoor hij verstopt raakt.

Volgende week starten we ook nog bij Boei-Limburg.  Hier gaat een psycholoog naar hem kijken..

Bij elke arts/psycholoog waar ik met hem kom krijg ik steeds hetzelfde te horen; ja hij is pas 4,5 dus hij hoeft nog niet persee zindelijk te zijn.. Maar...... school verwacht wel dat de kinderen zindelijk zijn met 4 en verschonen dus ook geen luier, daarom moet ik elke keer wat regelen dat iemand hem tussen de middag ophaalt om hem te verschonen.

Ook mag hij nog niet op zwemles en dansles wat hij heel graag wilt.

Het ligt volgens mij niet aan zijn wil. We hebben inmiddels al zoveel geprobeerd oa een beloningssysteem, maar niks helpt...

Komt jullie dit bekend voor?

Wie weet raad???

Dank alvast. 

X Diana

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je