{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help mijn kind huilt op de crèche!

Nooit hebben we "problemen" gehad met Aron op de crèche, hij vond het altijd wel best en gezellig.

Afbeelding blog 'Help mijn kind huilt op de crèche!' Achtergrond blur afbeelding
Nooit hebben we "problemen" gehad met Aron op de crèche, hij vond het altijd wel best en gezellig. Maar sinds dat er tijdens de vakantie nogal veel veranderingen geweest zijn vind hij het niet meer leuk. Het begint 's ochtends al als ik hem uit bed haal en vertel dat hij naar Bambi (de groep waar hij sinds kort op zit) gaat. Al snel begint hij sip te kijken en zegt "mambi nee!!" Dit gaat de hele tijd door tot hij op de crèche is, zodra we naar binnen lopen begint hij al te treuzelen. Waar hij voorheen niet snel genoeg heen kon, wil hij op dit moment absoluut niet meer. Zodra we naar binnen gaan moet ik hem opeens tillen en worden beide armen om mijn nek heen gedaan en geklemd. En dan? Dan moet mama werken... Ik zeg tegen Aron dat ik ga werken en dat ik hem na het broodje eten weer kom ophalen en dan gaat het missen.. Gillen krijsen huilen.. Een verdrietig kindje die ik in de handen van zijn leidsters leg. Vandaag heeft het geuit in een aantal woede aanvallen, met als laatste uiting dat hij een kindje heeft gebeten. Afgelopen week hadden we het er nog over dat hij er eigenlijk wel aan toe is om naar de peuter groep (2-4) te gaan. Hij is een slimme jongen, die weet wat hij wil, en zich al goed kan uiten. Helaas kan het volgens hun protocol niet en heb ik het gevoel dat Aron zich niet compleet kan uiten op de groep waar hij nu zit. Zal dit de peuterpuberteit zijn? Of zal hij het echt niet leuk vinden door al die veranderingen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je