{{ message.message }}
{{ button.text }}

help mijn kind geeft geen antwoord!!!

Mijn dochter is zes jaar en over het algemeen gezien gaat het erg goed.....buiten dat wanneer ik haar wat vraag of zeg zij mij geen antwoord geeft en gewoon door gaat met waarmee zij bezig is. Ze zegt eerlijk dat ze me wel hoort maar waarom ze dan niet reageert is me een raadsel en dat weet ze zelf ook niet echt, soms heeft ze geen zin zegt ze. Binnen ons gezin is het de regel dat als je iets wilt, dan kun je hier netjes om vragen, alstublieft, dank je wel enz. Maar momenteel als ik of mijn man bv zegt pak alsjeblieft even een place mat voor je gaat lijmen. Dan gaat ze gewoon door met wat ze doet. Vaak vraag ik haar aandacht door te zeggen kijk mama even aan, ik wil dat je een place mat pakt voor dat je gaat lijmen . Dan krijg ik als antwoord jaaaaaa ik hoor je wel. Eerst ging ik nog vragen waarom geef je geen antwoord of waarom pak je hem dan niet als ik het vraag....maar goed, ze zegt ook gerust dat ze geen zin heeft om antwoord te geven...

Afbeelding blog 'help mijn kind geeft geen antwoord!!! '

.. Zomaar een vb. We hebben al gezegd, geef mama/papa eens antwoord, vertel enz. Ze lijkt oostindisch doof en lijkt of ze idd geen zin heeft in antwoord geven. Vermoeiend maar wat nu? Tips vanuit school lijken even effect te hebben en hoppa we gaan weer. Herkent iemand dit gedrag? Beloningssystemen hebben we geprobeerd maar alles werkt tijdelijk.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je