{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help mijn dochter wil naar school

Afbeelding blog 'Help mijn dochter wil naar school ' Achtergrond blur afbeelding

Tja en nu mijn meisje is 3 jaar en 2 maanden en elke morgen als de oudste naar school gaat is het huilen want ze wil ook zo graag elke dag naar school. Elke morgen word ze wakker en als 1e vraag mag ik vandaag naar sjool ???Terwijl zoonlief zoiets heeft van pffff ik wil wel ruilen. Al een paar keer uitgelegd dat ze lekker bij mama mag knutselen en spelletjes doen maar nee mama is stjom en juf is lief hmmm. Ze gaat wel lekker naar de peuterspeelzaal en vind het daar ook helemaal geweldig. Nog een nadeel is ze is flink lang dus er word regelmatig aan HAAR gevraagd o jij bent al groot je mag zeker al naar school aaarggghhhh dan heb ik dus de poppen weer aan t dansen en mag ik weeeer gaan uitleggen aan mijn dan niet zo lieve stille meisje dat het nog een poosje duurt voor ze heen mag. Nu spelen we thuis maar vaak schooltje en vind ze het gelukkig ook erg leuk om Juf te zijn over mama en de poppen en de knuffels en daar ook flink de baas over kan spelen. Verder ga ik ook maar eens informeren bij de peuterspeelzaal om te kijken of ze misschien een ochtendje extra mag. Wat zal het straks wennen voor haar zijn als ze echt 5 dagen naar school moet  ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je