{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help me: ik wil zo graag nog even gluren bij mijn slapende kids...

Heerlijk liggen ze te snurken 's avonds, dat hoor ik door de babyfoon. Maar kijken? Nee dat is geen optie!

Afbeelding blog 'Help me: ik wil zo graag nog even gluren bij mijn slapende kids...'

Ik heb twee fantastische kids en ze slapen nog goed ook. Niets om te klagen zou je zeggen. Maar toch wel: elke avond loop ik met pijn in mijn hart over de gang met gesloten deuren naar onze slaapkamer. Daar zetten we de babyfoons neer en houden zo in de gaten hoe het gaat.

Zodra ik de deur openmaak van een van mijn slapende kindjes is het altijd het zelfde liedje: binnen 1 tel zitten ze rechtop in bed en staren ze me aan. Soms lukt het om weg te sneaken maar vaak niet. Dat betekent dat ik dan weer een hele tijd bezig ben met kindjes in slaap krijgen... Dat is het niet waard geweest denk ik dan!

Toch hoor ik vaak vriendinnen, die 's avonds nog lekker hun kindje instoppen, kusje op het voorhoofd geven en een aai over de bol. Echt geen optie bij ons thuis!

Klinkt dit herkenbaar in de oren bij jullie? Of ben ik echt de enige met zulke alert slapende kids?

Liefs van Anniek

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #slapen

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je