{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help! M'n kind vindt het niet meer leuk op school!

Super blij!! Met een brede lach en een sprong in de lucht: "Ik mag naar groep 3 mama" zei hij! Nu bijna 4mnd later zien we er niks van terug

Afbeelding blog 'Help! M'n kind vindt het niet meer leuk op school!'

Machteloos voelde ik me toen m'n zoontje voor het eerst thuis kwam met:"mama, ik wil niet meer naar school niemand speelt met mij".. 

Ik liet hem natuurlijk niks merken van de pijn die ik had.. Want tjaa wie wilt er nou niet met mijn lieverd spelen? Hij zoekt geen ruzie, laat de jongste altijd eerst beginnen, helpt een ander als het niet lukt! 

Als moeder wil je natuurlijk je kind niet verdrietig zien en wil je dat hij/zij met plezier naar school gaat! Mijn peptalk met m'n zoontje ging goed! Ik heb hem kunnen overtuigen dat er niks mis is met hem! En dat hij een superleuke jongen is om mee te spelen maar dat de grotere kindjes in z'n klas dat niet weten.. Ze zitten nog maar 3 en een halve maand met elkaar in de klas.. En dat het helemaal goed komt! 

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je