{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help! Liva (4) is bevallen van een baby... (+GIVEAWAY)

Afbeelding blog 'Help! Liva (4) is bevallen van een baby... (+GIVEAWAY)' Achtergrond blur afbeelding

Ja jongens, jullie lezen het goed. Mijn kind is helemaal in de ban van bevallen. Ik vind het altijd al leuk om bevalprogramma’s op tv te kijken en sinds Liva per ongeluk (natuurlijk wil ik niet dat ze hier veel van meekrijgt) een klein stukje met mij meekeek zonder dat ik het erg in had, bevalt ze zelf zo’n 3x per dag van een wolk van een baby.

Laat ik vooropstellen dat Liva altijd al een rijke fantasie heeft gehad. Sinds haar opname in het ziekenhuis is ze hier helemaal vol van. Niet altijd op een positieve manier, maar wat betreft baby’s linkt ze het gelukkig niet aan haar eigen ziek zijn. Zo kan ze uren ‘net alsof’ spelen dat ze even naar de brandweer moet om een brandje te blussen of schudt ze elk moment van de dag een liedje uit haar mouw. Zo was dit paasweekend mijn oma de pineut: Oma Woef ging visjes vangen, toen kwam er een vogel en die poepte op haar hoofd. En die vogel had belooooooofd. Sorry oma Woef ik zal het niet meer doen, zet maar je schoen. Dan krijg je een kadootje, omdat ik zo mooi gezongen heb, in je schoen. Oké. Dat soort dingen haha, herkenbaar bij jullie kleuters van 4 jaar? Laat het mij weten in de reacties, ben benieuwd.

Ze zet haar buik uit en doet net alsof ze moet poepen en…. Tadaa, baby nummer 2 is geboren! Ging het bij ons ook maar zo makkelijk he mama’s?

En dan zitten we nu dus in de baby fase. Ze is altijd al gek geweest op poppen en BABY born in het algemeen. Toen ze 2 werd kreeg ze haar eerste BABY born, blij dat ze was! Vervolgens volgde het zusje van BABY born (met de lange haren én de scooter) en nu als laatste toevoeging aan de familie, heeft ze een zoon gekregen. Vernoemd naar haar broertje Maes kan ik u voorstellen aan; Maessie Keessie. Welkom in de familie! Ze bevalt dus ‘even’ elke dag opnieuw van deze 3 schatjes. Ze begint met het zusje, want hey die is het oudste he mama?

Vervolgens zet ze haar buik weer uit en doet ze weer net alsof ze moet poepen en…. Tadaa, baby nummer 2 is geboren! Ging het bij ons ook maar zo makkelijk he mama’s? Vervolgens zijn 1 minuut verder en kijkt ze weer wat moeilijk.. En ja hoor, geloof het of niet, baby 3 is on the way. Echt, dit is zo hilarisch! We hebben nu dus gewoon een drieling!

Na het flinke bevallingsavontuur begint het zorgen, want dat is iets waar mijn kleine poppenmoedertje wel weer echt heel goed in is. De drieling krijgt om de haverklap een flesje, een luier, schone kleren, en mogen zo vaak op het potje als ze willen! Dat is namelijk alles wat deze geweldige BABY born Soft Touch poppen van Zapf Creation allemaal kunnen. Hij kan zelfs een papje eten en echt plassen en poepen op het potje. Ook in bad gaan is met deze baby is een feestje! Het fijne aan deze nieuwste Soft Touch vind ik toch echt dat het lijfje en de armen zoveel zachter zijn geworden. Daardoor is kleertjes aantrekken ook een stuk makkelijker geworden en is het spelen ermee echt voor elke leeftijd.
Zoals jullie kunnen lezen ben ik enorm enthousiast over deze poppen en vind dat dit dan ook echt tijdloos speelgoed is, zelfs Maes vindt het leuk om met de ‘biebies’ te spelen. Zo komen ze steeds vaker samen in een rollenspel terecht, echt heel schattig.

Het leuke van deze blog is dat ik niet één maar twee van deze mooie Soft Touch poppen van BABY born aan jullie mag weggeven! Hoe leuk is dat? 

Wil jij kans maken op een van deze 2 mooie poppen voor jouw kindje? Dit is wat je moet doen:

-> Volg mij, @lizzy.liva.maes op Instagram en houd mijn feed in de gaten!


Veel succes! De winnaars worden bekend gemaakt in mijn stories op Instagram  houd die dus goed in de gaten!

Afbeelding blog 'Help! Liva (4) is bevallen van een baby... (+GIVEAWAY)'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je