{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help! het is herfstvakantie

Ideeën om te doen tijdens de herfstvakantie

Afbeelding blog 'Help! het is herfstvakantie' Achtergrond blur afbeelding

Volgende week heeft mijn oudste (4 jaar ) herfstvakantie. Maar ik probeer mij er al op voor te bereiden qua activiteiten, want zie het al gebeuren dat meneer zich gaat vervelen en dus vervelend gaat doen.

Ik hoop dat hij een nachtje of 2 bij mijn ouders wilt gaan logeren. Armin heeft tot nu toe alleen bij mijn ouders gelogeerd. En dat is altijd goed gegaan, tot de laatste keer. Toen vroeg hij voor het eerst om mama en papa en dat hij naar huis wilde gaan. Daarom hoop ik dat hij nu wel weer wilt gaan en niet ons zo gaat missen. En anders blijft hij lekker thuis.

Ik zat te denken ( als het niet gaat regenen ) een bos wandeling te gaan doen. Ik kan er een twist aan gaan geven en hem een lijst geven met plaatjes die hij moet gaat zoeken in het bos. Bijvoorbeeld zoek een eikel of een dennenappel of een mooi gele blaadje etc. Dan zijn wij lekker actief buiten en kan hij echt iets doen behalve rond te lopen/rennen. 

Een  ander activiteit dat vele ouders waarschijnlijk gaan doen is de krijspaleis. Lekker laten uitrazen en al zijn energie eruit rennen. Niet dat mijn kind ooit moe word..geen idee waar hij het altijd vandaan haalt. 

Misschien kan een vriendje van school een keer komen spelen een middagje. Of een middagje samen cupcakes maken, dat vind hij erg leuk. 

Ik ben niet van dat ik hem de hele week moet gaan vermaken, dikke doei. Hij kan ook mooi zelf thuis spelen met al zijn speelgoed en knutsel dingen. Maar ik vind het wel leuk om een aantal dagen iets anders te doen dan alleen thuis spelen. Hij heeft tenslotte wel vakantie..

En weten jullie al hoe jullie het gaan doen? Of beter gezegd sommige zitten al halverwege hun herfstvakantie. Hoe gaat het met jullie? Nog tips en tricks om te delen met ons? 

Afbeelding blog 'Help! het is herfstvakantie'

Bingo kaart voor de zoektocht in het bos!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je