Snap
  • Kind

Help! Frozen verdwijnt van Netflix!

Een klein blogje naar aanleiding van alle ophef over de verdwijning van Frozen op Netflix

FROZEN VERDWIJNT VAN NETFLIX!

Alle ouders van Frozen liefhebbende kindjes in paniek! Zo ook hier, nu de eerste schokgolf weggeëbd is, komt het grote verdriet. Want wat nu? Mijn boefje kan straks niet meer mee blèren op let it goooooo, mijn buurjongetje kan niet meer in een scheur liggen als Anna de wortel van Olaf door zijn hoofd bonjourt, mijn andere boefje kan niet meer verliefd staren naar Elza....... Het einde van een tijdperk? Of toch niet? Gelukkig bestaat er nog zoiets als de dvd, al verwacht ik dat die ook een langzame treurige dood zal sterven, evenals de grote winkelketens die niet meer op kunnen boksen tegen het internet geweld. Tuuuurlijk, ik ben dolgelukkig met Netflix en niet alleen omdat mijn kinderen er toevallig ook nog heel zoet mee zijn. Maar zelf iets kunnen kijken zonder onderbrekingen, kunnen stoppen wanneer ik wil omdat ik gewoon wil slapen en niet verplicht wakker moeten blijven om het einde niet te missen.....best wel heel prettig. Maar betekent Netflix niet straks ook het einde van de omroepen? De kijkcijfers zullen ongetwijfeld gedaald zijn, want voor de meesten geldt, wie eenmaal aan het Netflixen slaat, kijkt het liefst alleen nog maar Netflix. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. 

Nou ja, al mijn filosofische gezwets op een stokje, het is jammer maar niet het einde van de wereld. Want nu ze niet meer honderd keer per dag Frozen willen kijken hou je veel meer tijd over om samen te spelen, ook best leuk :-P.

Dus alle wanhopige ouders, wees niet getreurd, er is nog leven na Frozen....

Hoe denken jullie over de verdwijning van Frozen?

http://www.nu.nl/film/4225472/ophef-sociale-media-verdwijnen-frozen-van-netflix.html

8 jaar geleden

Goed, één ding is zeker. Heel erg verslaafd zijn wij nog niet aan Frozen. Ik was nog niet helemaal op de hoogte. We gaan zien hoe ons leven zonder de kou gaat ;)

8 jaar geleden

Hier kijken ze het nog niet echt, maar vond het ook wel jammer. Misschien nog snel even kijken de komende dagen ;). Nee, ik koop hem dan wel op dvd. En dat netflix, wij kijken ook niks anders meer. Geweldig!

8 jaar geleden

Haha leuk, al die reacties!

8 jaar geleden

Wij hebben frozen op on demand en op dvd maar ik stimuleer verschillende films kijken. Ik volg nog veel gewoon op tv, want ben graag ouderwets haha.