{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help! Frozen verdwijnt van Netflix!

Een klein blogje naar aanleiding van alle ophef over de verdwijning van Frozen op Netflix

Afbeelding blog 'Help! Frozen verdwijnt van Netflix!'

FROZEN VERDWIJNT VAN NETFLIX!

Alle ouders van Frozen liefhebbende kindjes in paniek! Zo ook hier, nu de eerste schokgolf weggeëbd is, komt het grote verdriet. Want wat nu? Mijn boefje kan straks niet meer mee blèren op let it goooooo, mijn buurjongetje kan niet meer in een scheur liggen als Anna de wortel van Olaf door zijn hoofd bonjourt, mijn andere boefje kan niet meer verliefd staren naar Elza....... Het einde van een tijdperk? Of toch niet? Gelukkig bestaat er nog zoiets als de dvd, al verwacht ik dat die ook een langzame treurige dood zal sterven, evenals de grote winkelketens die niet meer op kunnen boksen tegen het internet geweld. Tuuuurlijk, ik ben dolgelukkig met Netflix en niet alleen omdat mijn kinderen er toevallig ook nog heel zoet mee zijn. Maar zelf iets kunnen kijken zonder onderbrekingen, kunnen stoppen wanneer ik wil omdat ik gewoon wil slapen en niet verplicht wakker moeten blijven om het einde niet te missen.....best wel heel prettig. Maar betekent Netflix niet straks ook het einde van de omroepen? De kijkcijfers zullen ongetwijfeld gedaald zijn, want voor de meesten geldt, wie eenmaal aan het Netflixen slaat, kijkt het liefst alleen nog maar Netflix. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. 

Nou ja, al mijn filosofische gezwets op een stokje, het is jammer maar niet het einde van de wereld. Want nu ze niet meer honderd keer per dag Frozen willen kijken hou je veel meer tijd over om samen te spelen, ook best leuk :-P.

Dus alle wanhopige ouders, wees niet getreurd, er is nog leven na Frozen....

Hoe denken jullie over de verdwijning van Frozen?

http://www.nu.nl/film/4225472/ophef-sociale-media-verdwijnen-frozen-van-netflix.html

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je