{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help! Alleen maar huilen...

Mijn zoon kan alleen maar piepen en huilen...

Afbeelding blog 'Help! Alleen maar huilen...' Achtergrond blur afbeelding

Pfff soms weet je het gewoon even niet meer en al heb ik het nog zo goed voor elkaar op het werk, thuis lukt het maar niet...

Mijn zoon van 2,5 jaar is alleen maar aan het piepen, huilen, zin doordrijven en dingen aan het doen die niet mogen. En spreek je hem hierover aan dan kan hij er simpelweg overheen praten. Vraag je jezelf af heeft hij dan een slechte concentratie of is hij gewoon slim???

Zodra er anderen thuis bij zijn is er niks aan de hand maar als ik hem alleen heb of samen met mijn vriend of mijn vriend heeft hem alleen vertoont hij dwars gedrag.

Hem uitdaging bieden, rustig toespreken, boos worden, negeren enz doe ik al maar werkt niet en ik wordt moe van die strijd. Soms gaat het dan heeeeel even goed maar ik merk dat ik heel ongeduldig ervan wordt.

Heb zelfs aan colega`s en andere mensen tips gevraagd. Het consultatiebureau gaf tips die ik al had geprobeerd en die zaten nu vast. Je mag het niet zeggen enz maar de sommige dingen lijken op adhd maar de dokter zegt at je daar niet aan wilt beginnen en wuift het dus maar weg.

 

Heeft iemand dit ook? Tips? Alles is welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je