{{ message.message }}
{{ button.text }}

Helluuup hoofdluis!

Afbeelding blog 'Helluuup hoofdluis!' Achtergrond blur afbeelding

Je kent ‘m wel; de mail die je na de vakantie krijgt waarin staat dat er weer hoofdluis is geconstateerd op school. Soms heb ik het idee dat het loosalarm is en dat ze het doen om ons ouders alert te maken. Nou, dat werkt in ieder geval wel want ik krijg er de kriebels van! Gelukkig hebben wij Prioderm Dimeticon Lotion in huis. Mocht het ooit voorkomen dat mijn kinderen hoofdluis hebben, dan zijn wij goed voorbereid! Extra fijn voor ouders: deze lotion heeft een zeer korte inwerktijd van slechts 15 minuten, ideaal als je snel aan van deze beestjes af wil zijn.

Behandeling

Het is natuurlijk niet leuk, hoofdluis, maar het is uiteraard gewoon te behandelen. Prioderm Dimeticon Lotion is sterker dan hoofdluis en daarom de ideale behandeling! Deze Lotion doodt hoofdluizen en neten, bevat geen pesticiden en heeft een inwerktijd van slechts 15 minuten.

Prioderm Dimeticon Lotion bestaat voor het grootste gedeelte uit dimeticon, waar hoofdluizen geen resistentie voor kunnen ontwikkelen. Is dat even fijn?! Verzin na de behandeling een leuk en gek kapsel om een beetje afleiding te zoeken en niet de nadruk te leggen op de hoofdluis, en klaar is kees! De fles van Prioderm Dimeticon Lotion heeft een makkelijke applicatortip waardoor je de lotion goed kunt aanbrengen én er zit een fijn netenkammetje bij de verpakking inbegrepen.

Hoofdluis, vies?

Het hebben van hoofdluis betekent niet dat je vies bent. Hoofdluis komt en gaat, daar doe je niks aan, maar je kunt het wel behandelen. Nog een fijn weetje: hoofdluis, het woord zegt het al, komt voor op het hoofd en wordt dus niet verspreid via kleding of via interieur. Dat is weer een geruststelling. We hoeven dus niet het hele huis schoon te maken, of alle knuffels en dekens in vuilniszakken te doen bij hoofdluis!

40 jaar Prioderm

Hoofdluis bestaat al ontzettend lang. Toen onze ouders jong waren, maar ook ver daarvoor bestond dit ‘probleem’ al. Die leuke tijd met die mega foute kapsels zeg maar… Met de enorme vetkuiven en de palmbomen boven op je hoofd, verschrikkelijk! Gelukkig bestond Prioderm toen ook al voor de luizen. Ik heb een leuke actie om een mooi Prioderm-pakketje weg te kunnen geven, wat je hiervoor moet doen? Kijk op mijn Instagram-account en doe mee! https://www.instagram.com/momwith3daughters Heel benieuwd naar al die foute oude looks van vroeger!

Prioderm is een medisch hulpmiddel. Lees de gebruiksaanwijzing.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je