Snap
  • Kind
  • Voeding
  • post

Hello Fresh Box testmama

Ik ben vanaf vandaag Test mama voor de Hello Fresh Box voor 3 dagen

Ik heb me een tijdje geleden ingeschreven om de Hello Fresh Box te gaan testen. Ik had niet verwacht dat dit ook echt zover zou komen. Ik heb me hiervoor aangemeld omdat onze oudste dochter van 3 erg moeilijk doet met avond eten. Het leek mij wel een leuke uitdaging om samen met haar hieraan deel te nemen in de hoop dat ze het avond eten misschien weer wat meer zal gaan waarderen. Gisteravond heb ik mijn hello Fresh Box ontvangen. Ik kreeg vooraf netjes een e-mail met wat ik kon verwachten in de box en wanneer ik de box zou ontvangen. Dit was echt heel handig. En gisteren werd de Box dan daadwerkelijk ook op de afgesproken tijd bezorgd bij mij thuis.

De box zag er niet zo aantrekkelijk uit, maar is wel recyclebaar en dat is natuurlijk wel erg milieuvriendelijk. Ik heb alles op mijn gemak uitgepakt. Het zag er allemaal erg vers en smakelijk uit. Het viel me op dat het vlees nog bevroren was en dit is eigenlijk wel handig, hierdoor kun je dit evt. gewoon verder invriezen en heb je meer ruimte in de koelkast voor andere dingen. Er zit een duidelijk boekje bij met recepten en tips. Ook staan er foto's bij zodat je een beetje een idee hebt wat je allemaal gaat eten.

We gaan deze week een keer gehaktballetjes eten en een keertje zalm, maar ook een avond vegetarisch. Ik ben erg benieuwd hoe onze kids het zullen vinden en of de gerechten in de smaak gaan vallen. Ik heb er in elk geval veel zin in om mijn Hello Fresh Box te gaan uitproberen.

10 jaar geleden

Ik ben ook testmoeder van de box, echt heerlijke gerechten waren het! Best jammer dat de gerechten nu op zijn! Ik vond de geitenkaassalade met rösti het lekkerst!

10 jaar geleden

Heb ook sinds 4 weken de fresh box en dan voor 3 maaltijden per week. Vindt het super! Lekker afwisselend, meestal 1x vis, 1x vlees en 1x vegetarisch... Alles wordt idd goed uitgelegd in het recept en er wordt zelfs aangegeven op welke manier je de producten moet bewaren! Fresh Box echt super!:)

10 jaar geleden

Ben benieuwd! Succes!

10 jaar geleden

Klinkt goed!