{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hello Fresh Box testmama

Ik ben vanaf vandaag Test mama voor de Hello Fresh Box voor 3 dagen

Afbeelding blog 'Hello Fresh Box testmama'

Ik heb me een tijdje geleden ingeschreven om de Hello Fresh Box te gaan testen. Ik had niet verwacht dat dit ook echt zover zou komen. Ik heb me hiervoor aangemeld omdat onze oudste dochter van 3 erg moeilijk doet met avond eten. Het leek mij wel een leuke uitdaging om samen met haar hieraan deel te nemen in de hoop dat ze het avond eten misschien weer wat meer zal gaan waarderen. Gisteravond heb ik mijn hello Fresh Box ontvangen. Ik kreeg vooraf netjes een e-mail met wat ik kon verwachten in de box en wanneer ik de box zou ontvangen. Dit was echt heel handig. En gisteren werd de Box dan daadwerkelijk ook op de afgesproken tijd bezorgd bij mij thuis.

De box zag er niet zo aantrekkelijk uit, maar is wel recyclebaar en dat is natuurlijk wel erg milieuvriendelijk. Ik heb alles op mijn gemak uitgepakt. Het zag er allemaal erg vers en smakelijk uit. Het viel me op dat het vlees nog bevroren was en dit is eigenlijk wel handig, hierdoor kun je dit evt. gewoon verder invriezen en heb je meer ruimte in de koelkast voor andere dingen. Er zit een duidelijk boekje bij met recepten en tips. Ook staan er foto's bij zodat je een beetje een idee hebt wat je allemaal gaat eten.

We gaan deze week een keer gehaktballetjes eten en een keertje zalm, maar ook een avond vegetarisch. Ik ben erg benieuwd hoe onze kids het zullen vinden en of de gerechten in de smaak gaan vallen. Ik heb er in elk geval veel zin in om mijn Hello Fresh Box te gaan uitproberen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je