{{ message.message }}
{{ button.text }}

Helaas niet zindelijk. op naar Maastricht!

De goede hoop dat het goed zou komen is ver weg. Inmiddels bij poep en plas polie geweest. Geëist voor doorverwijzing. Ik wil duidelijkheid.

Afbeelding blog 'Helaas niet zindelijk. op naar Maastricht! ' Achtergrond blur afbeelding

Mijn Lieve schat Damon is helaas nog steeds niet zindelijk .    

Ontlasting ging goed. Alleen zijn plassen niet. Na wederom bij de ha geweest te zijn, een doorverwijzing naar zh voor poep en plas polie (is inmiddels 5). Formulieren ingevuld,  drie dgn bij gehouden wat hij drinkt en plast en verliest. in zh op een speciale wc moeten plassen waar ze alles meten. Daarna echo.  En dit na heel veel drinken weer herhaald. Conclusie: overactieve blaas. Medicijnen en zakjes voor zijn ontlasting mee en drie mnd proberen. Voordat we gingen nog 2x geplast. Op weg naar huis ( 20 min.) moeten stoppen omdat hij moest plassen, Gevolg alles nat inclusief autostoel.

Poepen ging mis. Continu ging het mis. Zelf maar wat spelen met de hoeveelheid zakjes. Toen ging het iets beter. Plassen gaat niet beter. De hoeveelheid leek meer te worden maar dus ook de ongelukjes.  

Na drie mnd terug.  weer echo en uroloog. Er lijkt op de echo niets aan de hand. We moeten het nog maar een jaar aan kijken. Ik begon te huilen.  Dit kan en wil ik mijn zoon niet nog een jaar aan doen!!! Hij zit in groep 2. Dit is voor zijn( toch al niet groot) zelfvertrouwen niet goed. Ik wil een uitgebreid onderzoek in academisch zh.  We wachten nu op een telefoontje van Maastricht tot we daar terecht kunnen. Ik ben zo radeloos. 

Vandaag zei een kind op school:"Damon is niet mijn vriend hoor!" Ik vroeg waarom niet. "omdat hij zo vaak naar plas stinkt". Mijn hart breekt. Ik kan wel huilen. Even uitgelegd dat Damon er niets aan kan doen. En Damon er erg verdrietig van wordt als je dat zegt. "ja weet ik" zei hij. Toch maar even aangekaart bij de juf. HELLUP mijn mannetje nu toch

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je