{{ message.message }}
{{ button.text }}

Helaas de vakantie voorbij!

Er zijn zoveel ouders weer blij dat de kindjes naar school moeten, maar helaas herken ik dat niet.

Afbeelding blog 'Helaas de vakantie voorbij!'

Er zijn zoveel ouders weer blij dat de kindjes naar school moeten, maar helaas herken ik dat niet.

Gisteren bracht papa de meiden naar school en ging ik gewoon s’ morgens naar mijn werk en was ik er niet zo mee bezig. Ed bracht de meiden en tussen de middag gingen ze naar huis een broodje eten en bracht Ed ze weer naar school om ze vervolgens om 3 uur op te halen.

Vandaag moest ik ze zelf naar school brengen en wat ging ik met een zwaar gevoel weg. Moest zelf even in de auto een traantje wegpinken. En nu voel ik me zo verdrietig en loopt mijn hoofd over. Ik herken dat gevoel wel van vorig jaar, maar toen moest Ashley voor het eerst naar de grote school, nu gaan ze beide alleen naar een nieuwe groep, ze kennen de school en de kindjes in hun klas.

Hopelijk is het gewoon even weer wennen. Nieuwe juffen die de verantwoording over mijn kindjes gaan krijgen, de eerste keer weer opnieuw naar de overblijf, Amy voor de eerste keer na de overblijf gelijk naar het GROTE gymlokaal, eerste echte gymles met gymkleding en douchen nadien. Gewoon alle verantwoordelijkheid op school hebben over je kindjes en dan bij het ophalen om 3 uur hopen dat alles goed is verlopen en ze het naar hun zin hebben gehad.

Gistermiddag waren ze zo moe dat ik bij thuiskomst om half 4, 2 slapende kindjes op de bank had. Ze waren zo moe en toen moest ik ze ook nog wakker maken op gegeven moment, omdat ze mee moest nieuwe gymschoenen en voor Amy gymkleren kopen.

Vooralsnog hebben de kindjes een hele leuke eerste schooldag gehad. Amy vind het geweldig dat ze in groep 3 zit en gewoon echt gaat leren (waar ze ook aan toe was) En Ashley vindt het allemaal wel prima en heeft het erg naar haar zin gehad, maar is er niet zo’n prater over.

Laten we hopen dat ik me morgen al beter ga voelen en dat het gewoon wennen is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #vakantie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je