{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heerlijke meditatie voor (gevoelige) kinderen die moeilijk in slaap komen

Val in slaap met glitters

Afbeelding blog 'Heerlijke meditatie voor (gevoelige) kinderen die moeilijk in slaap komen'

Sommige kinderen, met name gevoelige kinderen, hebben moeite met in slaap vallen. Ze 'zweven' als het ware nog ergens met al hun gedachten en hebben nog allerlei lijntjes uitstaan naar alle contacten die ze gedurende de dag hebben opgedaan, terwijl ze eigenlijk lekker in hun lijfje mogen gaan zakken om een heerlijke nachtrust tegemoet te treden.

Een tijd terug had mijn dochter van toen 5,5 jaar ook dit soort periodes waarbij ze wat extra ondersteuning kon gebruiken voor het slapen gaan. Samen met haar kwam deze fijne rustgevende meditatie vol met glitters tot stand. 

Down-to-earth met een feestelijk tintje. Met deze glittermeditatie komt je kind weer helemaal bij zichzelf in volledige rust en zal daardoor heerlijk in slaap vallen! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Wegens groot succes wil ik hem je graag TIJDELIJK MET KORTING aanbieden. Meer informatie over de GLITTERMEDITATIE of aanschaffen kan door hier te klikken.

Als je op de link klikt kun je de meditatie meteen aanvragen, maar ook reacties van andere moeders lezen. 


Slaap lekker!


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je