{{ message.message }}
{{ button.text }}

heerlijk,die meivakantie

Afbeelding blog 'heerlijk,die meivakantie'

Heerlijk die meivakantie....maar wat kun je met drie kleine kids eigenlijk ondernemen zonder dat het te veel kost?Mijn man en ik hebben daar een tijdje over gebrainstormd en hebben een aantal leuke uitjes bedacht, die zonder een auto goed te doen zijn!

Allereerst is de kinderboerderij ontzettend leuk, Bijna in elk dorp heb je er een en de kids kunnen er heerlijk spelen! vergeet geen pakje drinken mee te nemen en een droge broek( voor de zekerheid) en misschien een doek om wat speeltoestellen een beetje droog te maken.

De bibliotheek is ook altijd een topper.Lekker boekjes lenen, beetje rondkijken, even voorlezen en je hebt echt een gezellig uurtje.

Eendjes voeren.Klinkt misschien simpel, maar daarom ook altijd leuk!Met een paar oude boterhammen en wat lekkers voor op een bankje, wordt het gegarandeerd een succes. Wij hebben op de vrijmarkt zelfs schepnetjes gescoord, dus dan wordt het wel heel spannend.( wel even opletten bij de waterkant natuurlijk)

En als laatste ......een feestje vieren.Zomaar....bijvoorbeeld omdat de pop jarig is, of omdat het lente is, of om een andere gekke reden....even goedkopen plastic bekertjes kopen, leuke bordjes erbij en dan lekker koekjes of cakejes bakken.Muziekje aan, kaarsje op het cakjes en met een spelletje zoals verstoppertje is het echt een feestje voor de kids( en jezelf).

Succes en geniet van de kleine dingen!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je