{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heerlijk, school is weer begonnen!

Afbeelding blog 'Heerlijk, school is weer begonnen!'

Gelukkig hadden we de eerste week van de meivakantie goed weer. Dus er werd volop buitengespeeld, gefietst en trampoline gesprongen. We zijn nog een aantal keer naar een grote speeltuin geweest. Dat was uiteraard ook feest!

Maar toch kan mijn oudste zoon niet zo goed tegen vakantie, het vrij zijn. Als ik hem klusjes geef, gaat het goed maar als hij teveel vrijheid heeft, kan het zo nu en dan eventjes fout gaan. Zo jammer, want hij betrekt de andere kindjes er ook bij.

De kroningsdag op 30 april was leuk. Vol enthousiasme keken ze naar de televisie en bewonderden ze alle pracht en praal. De prinsesjes vonden ze leuk want die 'kenden ze nog niet zo goed'. Maar Koning Beatrix, Koning Willem-Alexander en Konging Maxima, jaaaa, die kenden ze heel goed hoor. Haha, heerlijk, die puurheid van kinderen.

Gelukkig kwamen er een paar kindjes spelen in de vakantie. Dat was echt leuk. Iedereen speelde met iedereen en ze hadden niet eens ruzie??!! Toch blijf ik er bij dat ze zichzelf ook moeten kunnen vermaken. En daar zit em dan de 'bottleneck'. Het lijkt wel of 'meneer ruzie' om het hoekje staat te kijken wanneer hij toe kan slaan. Zo jammer, want ze kunnen het best, leuk spelen en zich vermaken.

Ik vind het in ieder geval weer heerlijk dat de scholen weer zijn begonnen. Er is weer meer rust, ritme en regelmaat in de tent. En de oudste....is weer bijna helemaal de oude:-).

Hoe hebben jullie de meivakantie ervaren? Zijn jullie op vakantie geweest of rustig thuisgebleven? Waren jullie kinderen of jijzelf ook weer toe aan het 'schoolritme'? Ik lees graag jullie ervaringen over deze meivakantie.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je