{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heerlijk die directheid van kinderen

Afbeelding blog 'Heerlijk die directheid van kinderen' Achtergrond blur afbeelding

Gisteren zoals elke dag eigenlijk met me 2 meiden naar de winkel gegaan, Hartstikke druk zoals gewoonlijk als ik ga,  uiteindelijk meeste kunnen vinden en in de rij gaan staan. Moet er alvast even bijschrijven dat ik Gothic ben en me ook zo kleed, snappen jullie het beter. zoals gewoonlijk kijken mensen me raar aan ( trek me der overigs nooit wat van aan), zo ook twee ouders met een 5 a 6 jarig meisje, je ziet dat ze van alles denken maar uiteraard niet zeggen. Draait hun dochtertje van 5 a 6 schat ik zich om, kijkt eens en vraagt aan me mevrouw ben u de oma van hun? (ben 22) waarop ik antwoord nee ik ben hun mama,  en erna mag ik nog wat vragen, ja natuurlijk hoor (ik). heef u geen normale kleren? en normale schoenen? waarop ik antwoord ja hoor een paar dingentjes. die ouders kijken dan verschrikt op en zeggen gelijk dat ze dat niet moet en mag doen en lopen vlug weg. Ik vond geweldig hoe direct een kind kan zijn. Ik waardeer dat wel, soms zou ik dat wel gewoon nog willen zien bij ouderen ipv dat achter de rug om haha,

(had de outfit aan zoals op de uitgelichte foto naast de blog)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je