{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heel veel herrie of lang(er) slapen?

Afbeelding blog 'Heel veel herrie of lang(er) slapen?' Achtergrond blur afbeelding
“Wat vind je van een knalpijpuitlaat?” “Joh daar is hij toch veel te klein voor. Hij wordt twee!” Ik weet zeker dat Zeger het te gek vindt, hoe meer herrie, hoe beter. En dat staat toch leuk, op z’n retro driewieler? Demian kijkt me aan alsof ik gek ben geworden. Nou, dat wordt ‘m dus niet. “Eeh…. Een stoere dinosaurus bal?”  “Schat, we hebben hier tien (voet)ballen is huis liggen. Kom eens met een wat creatiever idee.” Ik zoek een verjaardagscadeau voor mijn zoon die twee wordt. Maar het wil niet echt vlotten. Net op het moment dat ik besluit om de computer uit te zetten kom ik op de site van Binkelen.nl. Een shop voor stoere jongens. Komt dat goed uit, want mijn Zeger die is me toch een partij stoer! Ik vind het onwijs lastig om een leuk kado voor mijn kinderen te vinden. En dan met name voor mijn zoon. Dochter is blij met alles wat roze is en glittert. Educatief verantwoord, daar is ze nu wat minder mee bezig, laat ik het zo zeggen. Toch richt ik me altijd voornamelijk op ‘iets educatiefs of praktisch’. Laat de opa’s en oma’s maar met waterpistolen, My little Pony’s en net iets te kleurige Bob de Bouwer posters aankomen. Na, pak ‘m beet, tien minuten kijken en vergelijken, wikken en wegen ben ik eruit. Ik bestel de Slaaptrainer kinderwekker Monkey. Sinds kort heeft Zeger namelijk ontdekt dat hij prima zelf zijn ledikant uit kan. Regelmatig hoor ik beneden gestommel: zit ‘ie op zijn knietjes, billen naar achteren met zijn hoofd in de kast. Op zoek naar speelgoed waar hij al even niet mee heeft gespeeld. Ik laat hem vaak maar gaan en ga na een kwartiertje naar beneden en leg hem dan zonder protest in bed. Maar het ledikant kan dus wel vervangen worden door een juniorbed. En hoe leuk is het dan om op zijn nachtkastje deze leuke lamp te zetten. Een hele bijzondere lamp met junglegeluiden, een nachtlampje en oogjes die open (je mag eruit!) en dicht (nog even blijven liggen!) gaan. Het principe zal Zeger nog niet direct begrijpen, maar spelenderwijs zal het hem t.z.t. wel duidelijk worden dat zes uur in de ochtend echt te vroeg is. Veel te vroeg! “Schat (ik ben bijna overtuigd dat Demian ook dit voorstel van tafel zal vegen), wat vind je van deze lamp?” Demian kijkt., is even stil en zegt: “Zo’n goed idee heb je in tijden niet gehad! Want als Zeger langer in zijn bed blijft liggen hebben wij immers wat meer tijd voor elkaar!” Tssss… mannen! Oh ja, dat wikken en wegen had te maken met deze supergave presents: -                De autobandschommel (officieel is hij daar nog te klein voor, want vanaf 3 jaar, maar dit zou zeker top kado zijn geweest) -                Waterfeest Octopus (welk kind wordt niet heel blij van spelen met water, in de tuin, met kindjes en in blote billen?) Succes met kiezen, kopen, spelen en genieten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je