{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heel vaak verkouden

Me dochtertje van 2 is heel vaak verkouden en de dokter denk aan astma.

Afbeelding blog 'Heel vaak verkouden '
Me dochtertje is echt heel vaak verkouden vooral neusverkouden, en dan ook echt groene snot . Huisarts denkt dat ze astmatisch is maar wij betwijfelen het. Ik vind ook wel heel lastig want het zit wel in de familie. Is iemand die dit ook herkent en me tips kan geven of advies ze eet goed gezond krijgt alles wel binnen wat ze moet hebben. Huis is stof vrij we hebben geen huisdieren dus daar kan het ook niet aanliggen. Hellluppp

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je