Snap
  • Kind
  • Gezond

Heel vaak verkouden

Me dochtertje van 2 is heel vaak verkouden en de dokter denk aan astma.

Me dochtertje is echt heel vaak verkouden vooral neusverkouden, en dan ook echt groene snot . Huisarts denkt dat ze astmatisch is maar wij betwijfelen het. Ik vind ook wel heel lastig want het zit wel in de familie. Is iemand die dit ook herkent en me tips kan geven of advies ze eet goed gezond krijgt alles wel binnen wat ze moet hebben. Huis is stof vrij we hebben geen huisdieren dus daar kan het ook niet aanliggen. Hellluppp

10 jaar geleden

Er zijn meer dan 200 verschillende verkoudheidsvirussen en een kind kan zes tot twaalf keer per jaar verkouden zijn. Een verkoudheid duurt gemiddeld zeven tot tien dagen, maar kan zelfs weken aanhouden. Tel maar uit, voordat ze weerstand tegen al die virussen heeft opgebouwd ... Pff. Gewoon een kwestie van weerstand opbouwen denk ik, zeker als ze naar een kdv gaat komt ze veel verschillende virussen tegen. En je bent pas weerbaar voor een virus nadat je ermee geïnfecteerd bent. Je zou met probiotica haar weerstand een handje kunnen helpen, zodat ze misschien niet zo snel vatbaar is.

10 jaar geleden

Hier ook erg vaak verkouden ( en buisjes, neusamandelen verwijderd ) etc. Ik vrees dat ze er vanzelf overheen moeten groeien. Bij ons gebeurt dat nu langzaam. De jongste heeft ook puffers etc. gehad en hoest nog best veel maar nu gelukkig niets meer nodig.

10 jaar geleden

Hier ook vaak verkouden. En als ze er bijna vanaf is gaat ze naar het kdv en dan is het weer raak! Wat kun je er tegen doen? Naar mijn mening niets.... ze bouwen wel weerstand op zo ;-)

10 jaar geleden

Heeft ze haar neusamandelen nog? Onze zoon was namelijk ook 52 weken verkouden maar toen die verwijderd eerden bijna niet meer. Tis erg vervelend