Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Heb jij het geduld in je? De Perpelexus daagt je uit!

Perplexus is een doolhof spel waar je met een klein balletje verscheidene uitdagende hindernissen in een transparante bol moet oplossen.

Op zijn verjaardag pakte mijn man de Perplexus Twist uit de verpakking. Oke, op de verpakking stond vanaf 8 jaar maar hij leek me voor volwassenen ook leuk. Binnen 5 minuten wist ik dat het een cadeau in de roos was: de Perplexus ging het hele bezoek langs. Alle kinderen én volwassenen wilden het ding uitproberen.

Perplexus is een doolhof spel waar je met een klein balletje verscheidene uitdagende hindernissen in een transparante bol moet oplossen. Perplexus heeft diverse uitdagende tracks met hindernissen die een frustrerende drie-dimensionale ervaring bieden. Eenmaal een track gekozen is het zaak te proberen samen te werken met de zwaartekracht! Verschuiven, omdraaien, en draai de bol om het balletje.

Er zijn vele leuke manieren om Perplexus spelen. Het werkt als zowel een single player game en als een multi-player competitief spel.

HOE TE SPELEN ... de basis

Rol de bal naar een van de uitgangspunten, genummerd 1, 2 of 3.

Flip, draai en rol de Perplexus om de bal langs het genummerde pad. Als je van de baan valt .... ben je af .... gewoon opnieuw beginnen!

Perplexus helpt bij de motorischeontwikkeling, concentratievermogen en behendigheid maar ook bij het verbeteren van hun hand-oog coördinatie.

Perplexus is een leuk verslavend behendigheidsspel waar niemand met zijn handen af kan blijven.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op Blijfwijs.nl voor meer informatie en bestellen.

10 jaar geleden

Hoi Yvetje. Bedankt voor je enthousiaste reactie! Er zijn drie verschillende Perplexussen: Original, Twist en Rookie. De Rookie is voor jonge kinderen vanaf een jaar of 4. Je kunt ze bekijken op Blijfwijs.nl. Boven aan even Perplexus invullen bij de zoekmachine. Training genoeg voor jouw slimme zoontje!

10 jaar geleden

Oh, dat klinkt super leuk voor mijn zoontje!! Hij is heel slim en ziet altijd heel snel het overzicht in dingen en hoe het het moet oplossen, maar heeft daar in tegen te weinig geduld.... Dit zou super zijn om hem daar in te trainen, geweldig!!