{{ message.message }}
{{ button.text }}

Haren wassen: het huis is te klein!

Mijn kind wil ECHT ECHT ECHT geen haren (laten)wassen. Ik ben ten einde raad! Hij heeft bijna een dreadlock in zijn haar, zo nodig is het... Maar het lukt no way!

Afbeelding blog 'Haren wassen: het huis is te klein!' Achtergrond blur afbeelding

Sinds ongeveer een jaar gaat het al lastig bij mijn zoon om zijn haren te wassen (hij is 3,5 jaar). Het begon met wat tegen spurtelen en al snel werd dat heftiger en heftiger. De laatste paar maanden raakt hij al in paniek als we de badkamer ingaan. Tanden poetsen doen we al beneden om het zoveel als mogelijk te vermeiden.

Hij is geen waterrad en sowieso in bad of onder de douche gaan is niet zijn hobby. Maar het wassen is een vak apart. Ik kan hem niet in bedwang houden en alleen mijn man lukt het met redelijk wat geweld.

Iemand tips, want ik word wanhopig en het begint echt vies te worden! Help; hoe krijg ik mijn kind aan de shampoo? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je