{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hieperdepiep hoera, en dan nu... taart!

Morgen wordt mijn dochtertje drie jaar en - omdat ik daar een gewoonte van heb gemaakt - de zelfgemaakte taart staat alweer klaar.

Afbeelding blog 'Hieperdepiep hoera, en dan nu... taart! '

De afgelopen verjaardagen waren het Nijntje, Bob de bouwer, Bumba en Jokie & Jet, die het thema vormden voor een eigen baksel / versiersel voor mijn kinderen. Ik had hier een fotoblogje aan willen wijden, maar dat lukt nog even niet, daarom een beetje anders. De taart voor morgen is eentje met Woezel & Pip-thema. Ben echt razend nieuwsgierig wat mijn meisje ervan gaat vinden! Wat doen jullie als (een van) je kind(eren) jarig is? Sta je zelf te bakken, bestel je een speciale met een foto o.i.d., hebben jullie ook een bepaalde traditie?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je