{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hamburgers van 100% rundvlees

Afbeelding blog 'Hamburgers van 100% rundvlees'
Lekker uiteten met de kinderen? Geniet met elkaar bij McDonald’s van een Happy Meal. De kids genieten van de lekkere franse frietjes en vooral de leuke speeltjes die er altijd bij zitten. Waarvan ze dan ook eigenlijk wel de hele verzameling willen sparen, dus je moet wel vaker naar de McDonald's! Ben jij ook nieuwsgierig welke keuze je hebt in het Happy Meal? Ik heb het voor je uitgezocht:
  • Hamburger of Cheeseburger van 100% rundvlees of 4 Chicken McNuggets
  • Franse Frietjes
  • Drankje, bijvoorbeeld een flesje Spa, Fristi, Chocomel, appelsap of sinaasappelsap vanTropicana, 100% biologisch halfvolle melk, Smoothie Aardbei-Banaan of frisdrank
  • Groente, fruit of een zuiveltoetje: Worteltjes, Vers Fruit, Zonnatura Knijpfruit of Danoontje Snack
  • En natuurlijk een leuk speeltje!!
McDonald’s is trots op de kwaliteit van de hamburgers. Het vlees van de hamburgers is 100% rundvlees. McDonald’s gebruikt rundvlees van de beste kwaliteit. Daar worden geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd, slechts een snufje peper en zout na het grillen. Ben jij benieuwd hoe de Quality Scouts de hamburger onder de loep nemen? Bekijk dan het onderstaande filmpje!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je