{{ message.message }}
{{ button.text }}

Halloween

Mijn kind is er dol op.

Afbeelding blog 'Halloween' Achtergrond blur afbeelding

Toen Milan 6 maanden oud was gingen wij op halloweenavond de straat op. Hij zat in de draagdoek op mijn rug en wij woonden in de oude binnenstad van Brielle. Zodra wij buiten kwamen kwam de enge sfeer op je af. Het was zo onwijs goed georganiseerd. De winkeliers en kroegen hadden er een echt eng feest van gemaakt.

Voor ik naar buiten ging zei ik nog tegen mijn moeder dat als Milan het eng zou vinden wij weer naar binnen zouden gaan. Maar daarintegen vond hij het helemaal niet eng en moest hij veel lachen. 

Normaal doen wij sindsdien met halloween mee met een speurtocht of hebben we eens met halloween een zwemdisco gehad. Maar dit jaar komt het niet verder dan pompoenen uithollen en verkleden/schminken. Langs de deuren gaan of naar een feestje zit er dit jaar niet in en word hier zelfs verboden. 

Toch hebben wij het zo leuk gemaakt met de pompoenen en eng schminken. Uiteraard hebben wij dit op de foto gezet. En wat hebben wij gelachen tijdens het schminken. Milan keek mee in de spiegel en heeft wel 100x gezegd dat ik er niks van bakte. Maar uiteindelijk zijn de resultaten heel gaaf geworden. 

Vandaag gaat Milan nog halloweencupcakes bakken met opa en oma en daar mag hij logeren vandaag. 

Voor volgend jaar hopen we weer iets uitbundigers te doen. 


Hoe is jullie halloween??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je