{{ message.message }}
{{ button.text }}

Haast haast haast ons kleintje wordt 1 jaar :)

Opzij opzij opzij... maak plaats maak plaats maak plaats, 1 van de leukste en drukste dagen in je leven, ons kleintje wordt 1 jaar!!

Afbeelding blog 'Haast haast haast ons kleintje wordt 1 jaar :)'

De eerste verjaardag vieren van onze dochter Bobbie, een mijlpaal!!!!

Wij dachten het handig te combineren met de "housewarming" van ons nieuwe huis..., nou ik zeg het je meteen dat kan ik Niemand aanraden! 

Opzij opzij opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, we hebben ongelooflijke haast... We kunnen rennen vliegen zwemmen en weer doorgaan. De precieze tekst weet ik niet eens maar ik dacht aan het nummer tijdens taartjes op bordjes schuiven (lees gooien). Toen kwam mijn vriend de keuken in en neuriede hetzelfde nummer... Hoe toevallig! In de vrije seconde die ik over heb in mijn hoofd denk ik aan hoeveel ik van hem houd.

Het is zo'n stap in ons leven, onze dochter, onze baby is nu geen baby meer , ze is al 1 geworden, een eigen persoon en klein mensje.

We wilden deze dag met al onze lieve familie en vrienden vieren en waren net verhuisd dus zag de meeste visite voor het eerst ons nieuwe huis. Ik heb een aantal keer gedacht.. Waarom hebben wij maar 2 armen?! Waarom, uberhaupt als je moeder wordt.., krijg je er niet gewoon een extra arm bij?? Ik denk dat meer moeders het daarover eens zijn met mij!!

De dag was geweldig, het weer zat mee en onze lieve Bobbie genoot volop! Vooral de aandacht en het onbeperkte snoepen. Ik besefte me zelf rond uurtje of vijf dat ik nog geen hap taart of drinken zelf op had.., maar ach daar ben je ouders voor geworden! 

Het was een topdag, deze doe je nooit meer over, dus mijn advies: ...Combineer het vooral niet met een andere verjaardag of iets anders, maak er alleen maar de dag voor je kleintje van dan heb je het al druk genoeg!!! (en vergeet niet te genieten!)

groetjes marloes

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je