Snap
  • Kind
  • haar
  • Badje
  • wassen

Haartjes wassen

Er wordt aangeraden je baby niet te vaak in bad te doen. Ook hoef je de haartjes 1 a 2 keer per week te wassen.
5 jaar geleden

Mijn kinderen (1 & 4) douchen 5 a 6 keer in de week. Ik was ze 2 keer in de week en shampoo 1 keer. Ze douchen zo vaak, omdat ze het geweldig vinden om te spelen onder de douche. In de zomer moeten ze wel elke dag, omdat ze dan lekker vies zijn. Nu is het eigenlijk niet nodig, maar het is even een ontspan moment voor ze ?

5 jaar geleden

Hier precies zo. Voldoet super! ?

5 jaar geleden

Hier gaan ze (meiden van 5 jaar, 3 jaar en 8 maanden) ongeveer om de dag onder de douche of in bad. Soms zitten er meerdere dagen tussen. Haren worden alleen met zachte shampoo gewassen als de haren vies zijn. Behalve bij de jongste... die haren was ik niet. Is niet nodig. En verder bij de oudste 1 of twee keer in de week nu een beetje (kinder)conditioner er in tegen de klitten.

5 jaar geleden

Ik vond dit nou ook altijd zo’n onderwerp waar iedereen iets anders van vind! Zelf ben ik van mening dat je vooral gewoon moet doen wat voor jou en je kleintje goed voelt. Mijn mannetje is geboren met onwijs veel haar, dat nooit is uitgevallen en hij heeft nu met bijna 8 maanden zo’n volle bos op z’n hoofd dat ik het om de dag was.. hij is dan ook wel een heel bewegelijk ventje die de hele woonkamer al door tijgert en het heerlijk vind van alles in z’n haar te smeren!