{{ message.message }}
{{ button.text }}

HAAR TOEKOMSTIGE HUWELIJKSAANZOEK

De minimale eisen voor haar vriendje en hét aanzoek

Afbeelding blog 'HAAR TOEKOMSTIGE HUWELIJKSAANZOEK'

Als je op date gaat met je dochter dan wil je iets doen wat onvergetelijk is! Het is een speciaal moment en daar denk je goed over na.

Onze drie dochters hebben totaal verschillende interesses. Dus Peter denkt er altijd goed over na wat hij met wie doet. Zo leuk om die voorpret te hebben!

De één houdt van sportieve dingen door de modder, de ander moet er niet aan denken om vies te worden 😃 En dit jaar is het ook nog belangrijk dat het corona-proof is. Maar ook dan is er gelukkig nog genoeg te verzinnen om qualitytime te hebben en een unieke ervaring te beleven. Sterker nog, uiteindelijk gaat het niet om de activiteiten die je doet, maar de apart gezette tijd die je samen besteed maakt dat je goede gesprekken met elkaar hebt.

Onze oudste dochter Joëlle is een stoere! Dus een rondje karten is helemaal aan haar besteed en ook samen poolen vindt ze al van jongs af aan leuk om te doen.

Tijdens een diner op een boot door de Amsterdamse grachten was er zelfs een huwelijksaanzoek! Hoe leuk is dat! En dat levert gelijk goede vader-dochter-gesprekken op over toekomstige vriendjes en de minimale eisen 😅

Dit is weer een dag in een gouden lijstje!

Afbeelding blog 'HAAR TOEKOMSTIGE HUWELIJKSAANZOEK'
Afbeelding blog 'HAAR TOEKOMSTIGE HUWELIJKSAANZOEK'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je