{{ message.message }}
{{ button.text }}

Haaaaai!

Met deze leuke rugzakken van Pick & Pack maakt ook jouw kind de blits op school!

Afbeelding blog 'Haaaaai!' Achtergrond blur afbeelding

Wat een stoere rugzak is dat! Alleen geschikt voor super stoere kids! Deze leuke rugzak is van het zweedse merk Pick & Pack. En dit leuke merk heeft nog veel meer kekke kinderrugzakken in haar assortiment. Eentje met leuke pandabeertjes is misschien wat voor jou? Of houd je meer van grappige kikkertjes? Er is een leuke tas met kikkertjes verkrijgbaar in de kleuren zwart en roze. Ook zijn er rugzakken met gekke monsters en zelfs een rugzak met stoere tractors! Er is echt voor ieder wat wils te vinden bij dit leuke scandinavische merk! Dus vast ook voor jouw kids!

Deze zeer leuke rugzakken van Pick & Pack zijn bovendien erg praktisch in gebruik. Ze zijn lekker ruim, dus er kan erg veel in. Bovendien zijn ze gemaakt van stevig materiaal en kunnen dus tegen een stootje. Er zit een apart voorvakje op en binnenin nog een klein ritsvakje met een label. Een handige elastiekvak zorgt er voor dat je drinkbeker ook een goed plekje heeft. Het logo is bovendien ook nog eens reflecterend, wat in het donker voor extra zichtbaarheid zorgt. Helemaal aangepast dus aan de behoeften van schoolgaande kids.

Deze leuke rugzakken en nog veel meer leuke kindertassen zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl.

Pick & Pack rugzakken

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je