Snap
  • Kind
  • post

Grote zus gaat als een raket;)

Mijn dochter gaat heel snel sinds ze grote zus is

Grote zus gaat als een raket;)

Mijn dochter Jasmijn is een week twee jaar en mijn zei van de week ze gaat echt als een raket.

Ik moest heel erg lachen om deze opmerking. Op 21 juni is Charlotte geboren en op deze dag is ze gaan lopen. Daarvoor vond ze een beetje eng. Vanaf deze datum is ze veel woordjes gaan zeggen. Sinds een paar weken maakt ze ook zinnetjes en ze leert heel veel nieuwe woordjes.

En we zijn twee weken geleden begonnen met haar te laten slapen in haar grote bed in haar nieuwe kamer. Ze vond dit heel leuk en spannend. Haar middagdutje heeft ze al twee weken in haar grote bed geslapen en dat ging heel goed. Gisteren sliep ze nog in haar oude bed om de nacht in te gaan en toen was ze uit haar bed geklommen en toen is ze hard gevallen. Ze heeft vannacht voor het eerst in haar grote bed geslapen in haar nieuwe kamer en dat is heel goed gegaan. Ik merk aan haar dat ze nu zin heeft om nieuwe dingen te proberen. Heel leuk om te zien en mee te maken als moeder. Ze voelt zich grote zus heel leuk om te zien!

10 jaar geleden

We zijn ook blij dat het goed gaat.

10 jaar geleden

Fijn om te lezen dat het ook zo kan ipv dat een kindje even terug valt in onwikkeling bij komst van een brusje. Dank je wel voor het delen!

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie!

10 jaar geleden

We genieten er heel erg van!