Snap
  • Kind
  • Mama
  • leeftijdsverschil

Groot of klein leeftijdsverschil

Wat is ideaal?
6 jaar geleden

na mijn 1e bewust 4 jaar gewacht om de tijd eerlijk te kunnen verdelen, en eventuele ruzie te besparen. dikste vriendjes nu 9 en 5 jaar oud en zo leuk om te zien hoe oudste broer mij en uiteindelijk hem hielp om dingen te doen en te leren, nu zwanger van nr 3 met dus alweer 5 jaar ertussen, niet gepland maar o zo welkom, hoe dit ddl gaat lopen durf ik niet te zeggen maar blij om mijn rust momenten met de baby te hebben als ze op school zijn om daarna alles met de baby samen te kunnen doen en hun de aandacht te geven die ze nog altijd dik verdienen.

6 jaar geleden

Tussen mijn 2 Kids zit 20 maanden. Is een bewuste keuze. Ik kwam mijn man pas tegen op mij 36 ste en kreeg de 1 ste toen ik bijna 39 was en de 2 de toen ik dus 40 was. (Ze is nu net 1). Gelukkig zijn wij gezegend dat het bij ons zo snel ging. 1 ste binnen 2 maanden. De 2 de na 7 maanden.anders was de tijd ertussen nog korter geweest.zijn wel tropen jaren.maar dat gaat vanzelf over en je ziet dat ze lekker met elkaar optrekken.super gewoon

6 jaar geleden

Wij hebben 2 kindjes in 2 jaar... maar de jongste is nu 2,5 en had het liefste al zwanger willen zijn van nunmer 3 maar het universum denk daar anders over helaas... her 3e en laatste kindje wat we zo graag willen laat nog op zich wachten... (Terwijl ik bij nummer 1 binnen een maand zwanger was en bij nummer 2 binnen 2 maand)

6 jaar geleden

Wij hebben drie kinderen in 2 jaar en 4 maanden mogen krijgen. Op ons eerste kindje hebben wij 3 jaar moeten wachten (incl ziekenhuis) en we hebben daarna de natuur zijn gang laten gaan. De eerste twee schelen 12 maanden en de 2e en 3e schelen 15 maanden met elkaar. Natuurlijk is het druk, maar voor mijn gevoel niet drukker dan andere ouders het ervaren met hun gezin. Je weet niet beter en elke situatie heeft ook zijn voor- en nadelen.. Ik ben heel dankbaar dat wij nu 3 kinderen hebben.