Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post

Groot-Klein herkenning

Wanneer begint een kind met de herkenning van groot naar klein en van klein naar groot. Mijn dochter heeft een taalachterstand (ze praat zo goed als niet) en thuis en bij de psz zijn we bezig met groot naar klein en alles benoemen.

Wanneer begint een kind met de herkenning van groot naar klein en van klein naar groot. Mijn dochter heeft een taalachterstand (ze praat zo goed als niet) en thuis en bij de psz zijn we bezig met groot naar klein en alles benoemen. 1 van de spellen die ze bij de psz doen op dit moment is het ijsberen spel, groot naar klein en andersom. Mijn dochtertje praat nog niet en gaat 11 uur per week naar de psz, ze krijgt 11 uur per week, oftewel 5,5 daarvan zijn de VVE uren. Vroeg en voorschoolse educatie. Vandaag waren ze bezig met de ijsberen sorteren van groot naar klein en andersom. Mijn dochtertje ziet nog niet precies het verschil behalve de allerkleinste en de allergrootste, dat begrijpt ze wel. Maar het na-apen van de leidster is ze heel goed in. Dus als de leidster een ijsbeer pakt en ze doet net alsof die kan lopen dan doet Emma-Elisabeth dat ook meteen....thuis zijn we er ook mee bezig, tuurlijk hebben we onze eigen spelletjes hier die vooral gericht zijn op der taalontwikkeling maar ook wat er bij de psz gebeurt proberen wij hier ook op te pakken. Hebben jullie nog tips hoe je het beste dit aan kunt pakken?

10 jaar geleden

Tegen de tijd dat ze 3jr/3,5jr zijn, kunnen de meeste kinderen dat wel. Wat je alleen ziet op een speelzaal is dat de jonge kinderen met de oude kinderen meedoen, waardoor het kan lijken dat je kind iets niet kan, wat hij/zij wel zou moeten kunnen.