{{ message.message }}
{{ button.text }}

Groot-Klein herkenning

Wanneer begint een kind met de herkenning van groot naar klein en van klein naar groot. Mijn dochter heeft een taalachterstand (ze praat zo goed als niet) en thuis en bij de psz zijn we bezig met groot naar klein en alles benoemen.

Afbeelding blog 'Groot-Klein herkenning'

Wanneer begint een kind met de herkenning van groot naar klein en van klein naar groot. Mijn dochter heeft een taalachterstand (ze praat zo goed als niet) en thuis en bij de psz zijn we bezig met groot naar klein en alles benoemen. 1 van de spellen die ze bij de psz doen op dit moment is het ijsberen spel, groot naar klein en andersom. Mijn dochtertje praat nog niet en gaat 11 uur per week naar de psz, ze krijgt 11 uur per week, oftewel 5,5 daarvan zijn de VVE uren. Vroeg en voorschoolse educatie. Vandaag waren ze bezig met de ijsberen sorteren van groot naar klein en andersom. Mijn dochtertje ziet nog niet precies het verschil behalve de allerkleinste en de allergrootste, dat begrijpt ze wel. Maar het na-apen van de leidster is ze heel goed in. Dus als de leidster een ijsbeer pakt en ze doet net alsof die kan lopen dan doet Emma-Elisabeth dat ook meteen....thuis zijn we er ook mee bezig, tuurlijk hebben we onze eigen spelletjes hier die vooral gericht zijn op der taalontwikkeling maar ook wat er bij de psz gebeurt proberen wij hier ook op te pakken. Hebben jullie nog tips hoe je het beste dit aan kunt pakken?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je