{{ message.message }}
{{ button.text }}

Groot Bed

Afbeelding blog 'Groot Bed'

Hoe weet je nou dat je kind klaar is om van een ledikantje over te stappen op slapen in een groot bed. Nou wij wisten dat toen onze dochter haar ledikantje uit kon klimmen.

Zaterdag is het dan zover: we gaan dan haar grote bed ophalen. Gelukkig heeft mijn vader het eenpersoons bed van mijn broertje bewaard en dat staan nu bij hem boven op de logeerkamer en dat mogen wij hebben voor onze dochter. Gelukkig hebben ze ook nog een tweepersoons bed op de logeerkamer staan, zodat we altijd nog wel kunnen blijven logeren. Het bed is dus helemaal compleet met lattenbodem en matras. En dit scheelt zo dus aanzienlijk in de kosten.

Wij hadden sowieso al bedacht dat we geen juniorbed wilde kopen, dit omdat deze bedden over het algemeen duur zijn en ze ook de hoofdprijs vragen voor de matrassen. Maar qua ruimte is het wel praktischer. Morgen ben ik vrij en dat wordt dus een opruimdag om ruimte te maken op haar kamer voor een groot bed. Er gaan wat spulletjes uit haar kast verhuizen naar mijn kleding kast en wat speelgoed van de grond naar een mooi plekje in de kast waar ze altijd bij kan.

Nu maar afwachten hoe ze het zaterdag gaat vinden in het grote bed. Maar dat gaat zeker wel goed komen!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je