{{ message.message }}
{{ button.text }}

groeipijnen met 2.5 jaar?

ons manneke wordt nu al een paar nachten achter elkaar huilend wakker en grijpt naar zijn benen zeggend dat ze pijn doen... groeipijnen?

Afbeelding blog 'groeipijnen met 2.5 jaar?'

al een 4tal nachten achter elkaar nu wordt onze zoon van 2.5 huilend wakker in de nacht, terwijl hij naar zijn benen grijpt en "ouwa" roept... toch maar richting dokter gegaan vandaag, en die zei dat het groeipijnen kunnen zijn, MAAR dat ie daar een beetje jong voor is.

voor de zekerheid toch maar bloedtesten doen en foto's maken...

Altijd al een hekel eraan om je kind geprikt te zien worden, maar vandaag helemaal een ramp.... De verpleegster kon zijn ader niet vinden en begon te wroeten en te zoeken met die naald in dat kleine armpje! Ik werd er gewoon misselijk van... Wat ben je dan als moeder machteloos terwijl je kind het uitgilt van de pijn...Ik weet hoeveel pijn het doet want ik heb ook rollende aders, die van mij moeten ze ook altijd zoeken :( .

Ik heb haar na de 3de poging gestopt want hij begon helemaal op te zwellen op die plek, en gezegd dat ze het bij zijn hand moet proberen... zo gemeen want het doet meer pijn in het handje, maar wat moet je?

Ik krijg nog het beeld niet uit mijn gedachten...

Zaterdag terug voor de resultaten, nu maar hopen dat het niets ernstigs is...

En ik mag de 3 uur lange suikertest ondergaan deze week,... joepie ;) Wat is zwanger zijn en moeder zijn toch zwaar soms :) (wel lekker het van me af te schrijven hier haha)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je