Snap
  • Kind

Groeipijn

Ik weet wel het een en ander over groeipijn, maar als je het bij je eigen kind ziet is het toch wel erg zielig.

Hallo mama's!

Voor degene die mijn blogs volgen: we hebben een gastouder gevonden!!! Jippie! Ze is erg leuk en enthousiast, haar jongste zoontje scheelt maar een maand met Kian en stiekem vind ik haar misschien nog wel leuker dan de vorige! Ze hoeft nog maar 1 praktijkexamen en is dan klaar, de ggd en de gemeente kunnen dan komen voor de controle, en de registratie in orde maken. Dan het gastouderbureau nog even voor de inventarisatie check en de opvang kan starten! Gelukkig heb ik een geweldig kinderdagverblijf met een super locatie manager waardoor Kian nog een maandje 2 dagen per week mag komen. Wat een opluchting!

Sinds een paar dagen speelt het vermoeden dat Kian groeipijn heeft. Hij klaagt steeds vaker over pijn in zijn beentjes en vannacht moest ik er drie keer uit om hem te troosten en zijn beentjes te masseren. Arme jongen lag te gillen au au mama au.....:'-( Zo zielig als je mannetje pijn heeft en je kunt niet zoveel doen. Gelukkig hielp een beetje masseren goed en viel hij elke keer weer in slaap. Vanochtend was hij niet te genieten, enorm chago, waarschijnlijk door te weinig slapen en wakker worden van de buren. Goh wat lijkt onze kleine jongen toch op papa en mama ;-)

Ik weet wel het een en ander over groeipijn, maar als je het bij je eigen kind ziet is het toch wel erg zielig. Ik denk nu dat het groeipijn  is maar tijdens het eten net zat hij ook opeens mama au au toen hij geen aandacht kreeg......... Ik ga er nog maar van uit dat hij vanacht echt pijn had en dat het vanmiddag aandacht vragen was, maar de twijfel begint wel. Hij zal toch niet nu al zo bijdehand zijn dat hij weet (midden in de nacht) dat hij aandacht krijg met au roepen???

Zijn er meer mama's bekend met groeipijn of au gillende kinderen in de nacht?

11 jaar geleden

Bedankt voor de tip!

11 jaar geleden

Heftig zeg! Wel fijn dat hij nu minder pijn heeft. .

11 jaar geleden

Met masseren kwam ik een heel eind maar ik las dat hij er vrij vroeg bij is dus wellicht is pijnstilling als nog nodig. . Bedankt voor de tip in ieder geval!

11 jaar geleden

Gelukkig is t na een paar dagen minder geworden en is pijnstilling niet nodig geweest. Ik hoop dat het voorlopig weg blijft. We zullen zien. .. Wat vervelend dat je je kind zo regelmatig met pijn moet zien. .. Ik vond dit al vervelend heel veel sterkte!